zopet inseminacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

ameli -> zopet inseminacija (5.1.2005 16:45:33)

Danes sem klicala v ambulanto MB in se naročila na razgovor. Na vrsti sva šele 23.3:(.
Dobro je edino to, da grem v februarju še na eno (že tretjič) inseminacijo. Moram priznati, da dvomim v uspeh inseminacije:zmeden2:!Je sploh že kateri uspelo?
Če tudi tokrat ne bo nič, me verjetno čaka umetna oploditev.
Sem se pa odločla, da bo uspelo že prej!!
lp
ameli

bambi -> zopet inseminacija (5.1.2005 16:59:22)

Hej Ameli, tudi jaz sem danes klicala v ambulanto v MB in sva prav tako naročena 23.03. ob 8.15. Mogoče se celo srečamo, moj dragi še mora na spermiogram.

LP Bambi :rozica:

ameli -> zopet inseminacija (5.1.2005 17:17:13)

Midva sva naročena ob 12.00. Izvidi spermiograma so ponavadi od 10.00 do 11.00. Torej res obstaja možnost, da se srečava:bravo:.
Sicer pa je še do takrat cela dva mesca in pol- mogoče nama uspe že prej:sloncek:.
ameli

Darja* -> zopet inseminacija (6.1.2005 7:09:51)

Oj Ameli!

Tudi jaz ne verjamem v inseminacije, ker tudi meni ni uspelo po tej poti.:((:((
Sicer imam še eno inseminacijo pri februarski menstruaciji.Izkoristla jo bom, ker mi pač pripada. Ampak upanja nimam.:zmeden:
Razgovor pa imam 31.01.05, pa sem se tudi naročla že konec novembra.Bomo videli kaj bodo rekli. Vem pa da je čakalna doba za umetno oploditev, nekje 6 mesecev. Dolga doba. Lahko pa upama, da nama rata prej.:bravo::bravo::bravo::bravo:
Vseeno pa upam, da ti uspe pri tretji inseminaciji.:miska::miska::miska::miska:
Meni so vsi govorili, da v tretje gre rado. In sama veš kaj se mi je zgodilo Tretjič?! Zamudili so mi ovulacijo. Kljub vsem ultrazvokom.Bedarija, če mene vprašaš. Na uro sem hodla gledat v ambulanto, pol ti pa rečejo, imejte doma odnose. Halo? Kot, da jih nimam ne?! Nimam smisla o tem govorit, ker bom sam slabe volje postala.
Sicer pa ti želim SREČNO V 2005!
In seveda vsem ostalim puncam! Čimprej :roza::modri:

Darja

manja11 -> zopet inseminacija (6.1.2005 13:15:11)

Punce,

ena od nas je na drugem forumu povedala, da je po njenih informacijah uspeh inseminacij uradno 10%, neuradno pa še veliko manj. Ampak ni za obupat. Naj se javi katera, ki ji je IUI uspela.

Lp:miska:

Stran: [1]