Pupica -> Prvo dodajanje hrane (6.1.2005 10:28:07)
|
Kira & Vikica, pri nas je pomoje oči tisto čarobno bitje, ker ga je vedno gledala kako je. Sploh pa ker je on take pihal. Rad je namreč kakšno dobro suho salamo, pa pršut, pa take reči(ki men fullll smrdijo!!!!)pa ji je vse dal za povohat. In očitno je dojenčkom zelo več več različnih vonjev. Potem pa je bila žlička seveda še za kapljice proti vetrovom(se je kr oblizovala ko je vidla žličko)in tako nekako je povezala žlička - dobra stvar9nebesa9nebesa9nebesa andrejaz jaz sem najprej tule na forumu prebrala dodajanje hrane (ene par postov nazaj) potem sem še sama vprašala kdaj in kako pa s čim (dodajanje hrane 2) in sem se odločila, da čist ne bom zamanjala obroka bova pa poizkusili, ker jaz sem drugače tudi velik pristaš dojenja. Ampak potem smo pa poizkusili z juhico, pa j bila čisto navdušna, kar tresla se je, očke je mela takele 8) ko je probala pa še sveže iztisnjen jabolčni sok, se ji je pa tut čist nov svet odpru. Sej če bi vn pljuvala, pa da bi se ji zaletelo, bi pa takoj prenehala, pa bi še kak mesec počakali. Je pa zanimivo, da Tia do sedaj ni prenesla nobenga čaja (instant čaji, kamilica, komarček,...)vsako žličko k sem ji ga dala ga je ali takoj ven izpljunila, če je pa že ravno pojedla, ga je pa čez 3 minute izbruhala:( tako da nismo do sedaj dodajali niti tekočine. LP od ponosnih staršev male princeske Tie:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :)-
|
|
|
|