|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   amnioskopija
5.1.2005 14:55:37   
lidia
Punce,

a ma mogoče katera od vas izkušnjo glede tega postopka, gre za čekiranje plodovnice, če že ni preveč zrela.

Jaz bi naj šla jutr zjutraj, ker mam že nekaj dni vsak dan lažne popadke.

Bom hvaležna za vsak odgovor.:zmeden2:

39t5d :modri:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   amnioskopija
5.1.2005 15:55:46   
Anonimen
Jaz sem imela prvi pregled kak dan pred rokom.
V bistvu gre za vaginalni pregled, kjer ti noter posveti z eno tako posebno lučko in preveri kakšna je plodovnica. Lahko je bistra, mlečna ali mekonijska (zelena). Če je še bistra, potem še ni čas za porod, če je mlečna te lahko dajo rodit ali pa počakajo, če boš sama dobila v kratkem popadke. Če je mekonijska pa takoj rodit, ker se otročku ne godi dobro, ker se je že pokakal.
Sam postopek ni boleč, zna pa biti malce neprijeten. Najbolje, da si sproščena, ni nič hudega.
No, jaz sem imela vsega skupaj 7 amnioskopij. Od tega sem imela plodovnico mlečno več kot teden dni, dokler mi niso 15 dni čez rok sprožili poroda.

(odgovor članu lidia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   amnioskopija
5.1.2005 18:00:39   
lidia
Hvala obema, bom šla čisto sproščena jutri na ta pregled! :);)

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   amnioskopija
5.1.2005 20:04:48   
cinci
ja čimbolj bolj bodi sproščena ker če ne boš bo bolelo.Jst sem šla pa dvakrat.Drugič mi je G rekel:"Ja jutri greste rodit" jst sem ga pa gledala k da je padu z neba:)-:)- v glavnem nč se bat pa sproščena bodi pa misli na:duda:

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   amnioskopija
5.1.2005 20:31:50   
Seven*
Nic ne skrbi. Jaz sem jo imela 3x. Poseg je pa ful odvisen od tega kdo dela zadevo. Prvic me je tako bolelo, da sem jokala, tretjic pa skoraj cutila nisem. Aja, pa zna se ti zgodit, da bos po posegu krvavela. To ni nic hudega, ob posegu namrec vcasih zilice popokajo na maternicnem vratu. Za vsak primer imej s sabo kaksen vlozek. Jaz sem 3x krvavela.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   amnioskopija
5.1.2005 21:07:43   
lidia
Cinci, upam, da bo meni isto rekel, takrat mam namreč PDP :duda::duda:

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?