Kakšen nakit zraven? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

puncica -> Kakšen nakit zraven? (13.12.2007 13:46:39)

Ker sem totalno mim z modo in vsemi dodatki in ne vem čem vsem mi prosim svetujte grem na fešto in:.
- Imam elegantne hlače ki imajo po dolžini rdeče in srebrne črte, te črte so vidne le pod kotom in so tako kot da jih ne bi bilo.
- na vrh bom oblekla belo srajco s črnimi črtami
- čez pa brezrokavnik črno siv.
- čevlji elegantni črni špičasti z tako mal večjo ne preveliko petko
- frizura je veter v laseh pa kravžlčki pa pobravana sem na črno z rahlo rdečimi prameni

Kakšen nakit naj si kupim. Imela bi uhančke in verižico. Prstanov in zapestnic ne nosim.

Hvala

Lenny -> RE: Kakšen nakit zraven? (13.12.2007 14:12:12)

Nekaj srebrnega, ne prevelikega.

D.anna 76 -> RE: Kakšen nakit zraven? (13.12.2007 14:20:43)

Nekam veliko črt se mi zdi.
Jaz bi v tem prieru le kake uhane v črni ali srebrni barvi, brez verižice.

Anonimen -> RE: Kakšen nakit zraven? (13.12.2007 14:33:24)

Jaz ne bi dajala gor crtaste srajce, ampak enobarvno. Belo ali pa rdeco, ce so crte redece.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

LP

lelaval -> RE: Kakšen nakit zraven? (13.12.2007 20:33:43)

Jaz ne bi dajala gor crtaste srajce, ampak enobarvno. Belo ali pa rdeco, ce so crte redece.

jaz isto

Markova -> RE: Kakšen nakit zraven? (13.12.2007 20:57:02)

Preveč črt. Tudi, če so neopazne. Če boš vztrajala pri tej kombinaciji bo nakit čisto odveč. Na tvojem mestu bi se za začetek odpovedala črtasti bluzi. Potem pa lahko kakšen srebrn nakit, ampak kaj čisto diskretnega.

DaniNeli -> RE: Kakšen nakit zraven? (13.12.2007 21:07:49)

AJOJ,AJOJ...nikar se tako obleči.Brezrokavnik in srajico črtaj s seznama.Hlače ok,gor si daj kakšno črno srajico,in kakšne uhane v srebrni barvi,in kakšno nekičasto zapestnico.Če pa hočeš to varianto:neviseče srebrne uhane,verižico po dekolteju,ter kak pas.
Osebno pa bi jaz se tako oblekla:te hlače,rdečo bluzo,in kak črn blazer-kratek suknič,srebrni uhani!

puncica -> RE: Kakšen nakit zraven? (14.12.2007 7:34:13)

Ok hvala  za nasvete, bom kmetica še naprej, ker nimam več časa kej druga oblečt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

LP

Stran: [1]