Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 12:32:59
|
|
|
|
D.anna 76
|
Pa poskusi kako lušno tuniko dobit, sedaj ko so v modi, v trgovinah jih je na tone. Lahko jo nosiš kot oblekico na lepe žabe, na pajkice ali pa na običajne hlače. Jaz sem na našo novoletno zabavo oblekla oprijeto črno tuniko z srebrnim leskom z precejšnjim dekoltejem, ki sem ga elegantno malce omilila z samostoječo majčko v srebrni barvi. Zaraven pa lepe črne žabe brez vzorca in salonarje z visoko tanko peto. Kljub dopolnjenemu 3. mesecu nosečnosti, je zgledal hudo!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 12:37:38
|
|
|
|
ery
|
vAU, VERJAMEM, DA SU BILA ful dobra.... No sej bom še premislila, imam še 1 dan časa....
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 12:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
A slikica pa ne bo padla?
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 12:56:48
|
|
|
|
Tiamo
|
ery, veš kaj pa če bi oblekla srajco, korzet, dolge hlače in škornje..pa škornje dej čez hlače oz. si zatlači hlače v škornje, samo hlače morajo biti ozke...to bi tebi ful pasalo k si lih prav suha
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 13:13:29
|
|
|
|
ery
|
Slikica bo padla, če se bom imela čas slikat , se grem dans še malo polepšat.... Tiamo, to meni ne zgleda slabo,ampak vprašanje je, če bi te hlače lahko zatlačila v škornje...
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 13:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda bo čas, to je en, dva, tri. Samo se obleči in rečeš čiiiiiz.
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 13:29:25
|
|
|
|
ery
|
Nivess, to ti obvladaš precej bolje od mene.... Oh, veste kaj, se bom tko oblekla, kakor se bom jutri počutila.... Ne bi ap zdej neki kupovala na navo, ker že imam, čeprav bi kiklo tudi imela, pa ni nikjer take oprijete. imajo samo atke z naborki...
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 13:40:29
|
|
|
|
Tiamo
|
Tiamo, to meni ne zgleda slabo,ampak vprašanje je, če bi te hlače lahko zatlačila v škornje... a so ozke?
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 13:44:19
|
|
|
|
ery
|
Ja na korenčka so, niso pa tiste skinny... kakšno je že krilo z naborki? To ni ozko a ne? To ne bi pasal na srajco in korzet?
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 13:47:42
|
|
|
|
riders
|
Ery, a pol si najdla tisto belo srajčko? Kje si jo kupila? Jutri moraš biti elegantna, zihr greš na razvpito MOL zabavo in vas bodo novinarji fotkali
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 13:49:34
|
|
|
|
Tiamo
|
kakšno je že krilo z naborki? To ni ozko a ne? To ne bi pasal na srajco in korzet? men kikla pa korzet ne potegne, edino če je full kratka, minič varjanta... veš kaj, obleči se kokr se boš najbolje počutila...
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 13:49:56
|
|
|
|
ery
|
Ridesr srajčko sem kupila v S Oliverju... Ja tja grem ja..kako pa veš?? pa ne bodo nas novinarji slikali, nisem znana osebnost...
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 14:02:25
|
|
|
|
ery
|
Aha Tiamo, pol je vsekakor bolj hlače
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 14:05:47
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery Ja tja grem ja..kako pa veš?? pa ne bodo nas novinarji slikali, nisem znana osebnost... Jah, si rekla, da je na Gospodarskem razstavišču, pa jutri, pa sem mal povezala...je tolk po vseh cajtengih napisano, da greste tja pod prisilo, da ne morš zgrešit. A tebe bojo moral odvlečt tja al greš rada ?
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 14:08:54
|
|
|
|
ery
|
Ne ni na silo, se nas je nekaj zbral in gremo.. ne predstavljam pas i kako bo... Drugače pa ni na silo... če hočeš greš , če ne ne...
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 13.12.2007 14:25:25
|
|
|
|
riders
|
No, pa lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 14.12.2007 7:52:37
|
|
|
|
ery
|
Riders hvala. Sej bom poročala. Sem se včeraj doma oblekla, ampak se nisem slikala, tudi mojemu se nisem pokazala, ker je prišlo nekaj vmes in sva oba slabe volje.... Tako da mu nisem še s cunami težila. Drugače pa na srajco in korzet definitivno bolj pašejo dolge hlače. Pride fajn. Za kratkje hleče pride v poštev kaka majčka al pa kej tazga. Sedaj pa še nekaj. Da bi poživela tisto srajco... ali paše, če dam okrog vratu kako črno stvar? ker imam črno-bel korzet in črne hlače?
|
RE: Kaj bi ve oblekle... 15.12.2007 17:34:38
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery Sej bom poročala. Čakamo poročilo
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.