MAŠKA -> RE: ultiva in porodnišnica Celje (13.12.2007 10:18:42)
|
Pred dvemi leti in pol sem rodila v Celju. Najbrž sem imela smolo in naletela na nekoliko neugoden čas. Od zjutraj do 6. zvečer sem imela eno tečno babico, ki je bila sama nase jezna. 3 x sem prosila za protibolečenska sredstva in jih sploh nisem dobila, češ da se potem ne bom odpirala. Bolečine sem imela nore, ker je bil umetno sporožen porod. No, ko se je smena menjala, sem pa dobila super prijazno babico. Ko sem rodila, je bil problem, ker 3 dni nisem imela mleka, otrok mi je cele noči jokal in sploh se nisem mogla spočit. Da bi dobila dodatek ali tabletke, ki sprožijo nstajanje mleka - ni šans! Naslednji problem je bil ta, da ni bilo dovolj perila. Če se nisi pravačasno zagrebel za brisačo in spalno srajco si ostal brez. Enkrat, ko sem se hotela stuširat, grem iskat brisače in mi sestra pove, da jih ni in naj se kar s plenico obrišem! Ko sem preoblekla otroka, sem bila kregana, češ saj ni polulana in naj je ne preoblačim, če ni polulana, ker jim pač pralnica ne funkcionira. V treh dneh pa se mi zdi, da je prav, da otroka vsaj enkrat preoblečeš, sploh v takšni vročini kot je bila takrat. Ko je bila punčka na obsevanju, sva jo še z možem šla pogledat, preden je odšel domov - in spet sva bila kregana, ker kar tako pa spet ne moremo k otrokom hodit. V glavnem - ne morem reči, da sem bila zadovoljna, čeprav pa se najde med osebjem tudi nekaj prijaznih ljudi. Pa vzrok vsega nezadovoljstva lahko rečem, da sta bili tista tečna babica pred porodom in samo ena tečna sestra na oddelku, ki je kavarila vso razpoloženje.
|
|
|
|