|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nobenih priprav na PDP
5.1.2005 12:50:07   
smrček
PDP imam 11.1., moj mali pa se še ni nič pripravil na ta dan. Še vedno je zelo visoko in se še ni nič spustil, jaz pa komaj kaj še diham, saj me zelo navzgor pritiska. Glavico sicer ima navzdol. G ga je na UZ natehtala cca 3600g, tako da bo ob porodu pravi debelušček :sloncek: (joj, kdo ga bo rodil??:zmeden2:) O lažnih popadkih ni ne duha in sluha, maternični vrat še vedno zadebeljen in zaprt.
Kako ste kaj ve čutile otročkove priprave na porod in kdaj se vam je spustil nižje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nobenih priprav na PDP
5.1.2005 12:55:57   
lelaval

Bodi srečna, da nimaš težav. Jaz sem nprm nosila zelo nizko in večino nosečnosti mogla preležat, ker sem se že 3 mesece pred PDP začela odpirat. Sedaj, ko sem znova noseča (17t), pa tudi bolniška in počitek, ker nosim prenizko. Obup:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Ti kar lepo počakaj tvoj datum, ki pa je le še slab teden dni (zdaj pač ne počivaj preveč) in boš videla, da te bodo popadki še presenetili. Želim ti čim lažji porod.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nobenih priprav na PDP
5.1.2005 12:57:13   
Anonimen
Jaz nič. Vse zaprto, zadebeljeno (vključno z mano :)- ). Potem so se pojavili popadki en dan pred PDP, pa še takrat sem kar letala in normalno delala. Rodila se je Ana, porod povprečen (8 ur, 3700/55/36). Res šolski primer.

Se pa spomnim, da sem kar obupovala, ko so že vse okrog mene imele razne znake, da se približuje, jaz pa nič. Potem pa kar naenkrat, pa sem prehitela marsikatero, ki je imela znake že 1 teden prej.

Kar potrpežljivo, hehe, nič ti ne bo ušlo :)

(odgovor članu smrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nobenih priprav na PDP
5.1.2005 13:04:42   
Jančika_
Jaz sem bila dva dni pred porodom na pregledu in mi je G rekel, to je še vse visoko in zaprto, ša kak teden verjetno ne bo nič (to je bilo 4 dni pred rokom). Potem sem se pa očitno tako sprostila, da je mali kar padel ven:)-. Brez enega poprejšnjega opozorilnega znaka sem dobila popadke takoj na 5 minut, od prvega popadka do Vasjevega skoka na plano je minilo 6 ur. Dve uri v porodni sobi.

Pusti se presenetiti in uživaj te zadnje dni s trebuščkom!

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nobenih priprav na PDP
5.1.2005 13:11:36   
smrček
Zjutraj ko grem na vodo se mi običajno "vlije" beli tok. Vendar moja G pravi, da je to normalno (seveda če ni nič krvavo ali kako drugače spremenjen).
Drugače ste me kar lepo potolažile. Hvala vam za vspodbudo. Kako je lepo imeti nekoga, ki ti lahko pove kakšno stvar iz lastnih izkušenj. Moja G nič kaj ne komentira stanja, da me nebi prestrašila prej kot je to potrebno.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?