|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BT...
13.12.2007 8:26:13   
Anonimen
...v normalnih okoliščinah (če ni nosečnosti), ali se razlikuje od temperature izmerjene po pazduho?

glede tega sem nevedna, ker si je še nisem merla...

sedaj pa sem za hec izmerla Bt in normalno temperaturo, pa je BT 37, pod pazduho pa 36,6
kot imf. user posted image  bi naj prišla 20.12.

upam, da mi boste pomagale z odgovori in vsako vaše mnenje je prav tako dobrodošlo...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BT...
13.12.2007 9:21:55   
pilar28
ahoj, joj jaz težko svetujem, ker nimam nikoli BT povečane, da bi se na to opirala, mogoče za stop. ali dve??? Grem na zihr- počakaj do 20. potem pa hitr pouser posted image , upam, da ne bo M.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2007 11:03:23   
lana38
Telesna temperatuta izmerjena pod pazduho je vedno okrog 0,5° nižja od BT. BT se meri v nožnici, danki ali pod jezikom. Ko se odločiš, kje boš merila, moraš vedno meriti na istem mestu. Drugače to ni merodajen rezultat. Prvi del user posted image  ciklusa je BT nižja, potem nastopi O in naslednji dan po O se BT dvigne zaq 0,2 do 0,5°. Ostane povisana od 12 do 16 dni, potem nastopi spet user posted image . Če ostane BT povišana po O več kot 18 dni zapored, si zagotovo user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 8:57:05   
Anonimen
Mene tudi neki zanima glede merjenja BT. Sem opazila, da imam vsak mesec po M še vedno povišano temperaturo na taki ravni kot pred M. Zaradi tega sem zdaj zmedena, ker potemtakem ne morem videti kdaj točno naj bi bila ovulacija.

Ima katera več znanja glede tega, zakaj je po M še vedno povišana BT?

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2007 11:49:13   
lana38
A ti nič ne niha krivulja? Potem nimaš O. Najbolje je, da si izmerjene vrednosti rišeš v graf.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2007 13:10:35   
Anonimen
lana38, mi zaniha krivulja, pade na 36,5 dan pred O in potem zraste na 37,3. Potem mi pade na 36,9 prvi dan M in traja do hmm - danes je 7. dan cikla in je še vedno 36,9 stopinj.

Glede na to, da se O določi po 6 dneh nizkih temperatur in 3 dni visokih, meni ne pride, da bi imela 6 dni nizko temperaturo. Prejšnj mesec mi je G z UZ ugotovil ovulacijo, tko  da sem vedela da jo imam, ta mesec pa si ne bom znala sama določit, ker znako v nikoli nimam.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2007 14:49:25   
lana38
Če si imela tisti dan nizko BT, ko ti je UZ pokazal O, potem je pri tebi pač tisti padec O. Napovedati pa je z BT tako ne moreš. To, da je O res bila, veš šele, ko opaziš dvig BT.
Lp

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2007 15:28:52   
varci
Mene pa zanima ali temperatura ostane približno enaka ves cikel če ni prišlo do ovulacije, ali se dvigne drugo polovico cikla, tudi če do nje ni prišlo?

Upam, da ste razumele.user posted image

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2007 17:22:56   
lana38
Če ni O, ni dviga BT, ampak je krivulja cel ciklus približno enaka.
LP

lana38

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2007 17:39:11   
varci
Hvala Lana38, zdaj vsaj vem, da jo imam. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?