Pregled pri enem letu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Špela -> Pregled pri enem letu (5.1.2005 11:42:50)

To elto je tako hitro minilo da sploh ne morem verjeti. A mi lahko katera pove kako izgleda pregled pri pediatru v posvetovalnici pri enem letu? Aleks niti tistih testov ni še dal čez-mislim da se delajo pri devetih mesecih(razvojna ambulanta). Mal me skrbi, saj se mi zdi da od operacije pri treh mesecih in vsega letanja po bolnicah(vsak mesec večkrat) napreduje malo bolj počasi. Ampak saj vem da je to tudi od otroka odvisno. Najbolj me skrbi to, da govori le baba,papa,ma(ko misli mamo:)). To govori šele en mesec, in že nad tem so bili zdravniki navdušeni, saj so se bali da zaradi prirojene napake na grlu in operacije sploh ne bo še govoril. Hodi pa lepo,malo se že sam spušča,plazi se, zna se igrati z večino igrač(vstavljanje kock,...). Je in spi krasno. KAko zgleda ta pregled, a ga cepijo tudi, jaz se zaradi tega tolk obremenjujem.

Anonimen -> Pregled pri enem letu (5.1.2005 11:50:24)

Pri nas je bil normalen pregled, kot vsaka posvetovalnica. Nič posebnega. Če so ga pa tudi cepili, se pa ne spomnim. Mislim, da.

mehurčica -> Pregled pri enem letu (5.1.2005 12:15:21)

Mi imamo posvetovalnico v petek. Eno leto bo star 12.1. Zaenkrat tud še ne govori druga kot ata, adadad, mama(zelooo redko), tata, dede...v glavnem same take zloge ali besede, ki jih nikakor ne razumemo-kar nekaj.:)-

Meni se zdi, da so cepljeni na tem pregledu. Bomo videli v petek.

Pa kar brez skrbi. Po tem kaj že zna tvoj mali, se mi zd, da je čist ok.

Kenny -> Pregled pri enem letu (5.1.2005 12:54:48)

Naš bo tudi v januarju star eno leto, pa tud samo zloge ponavlja, pa še to samo nekatere (ma-ma še sploh ni pogruntal, pa bi takooo rada!). Drugače je pa ful zdrav in živahen, tako, da to ni nič narobe in se ne sekiraj zaradi tega! Se pa meni tud zdi, da spet pride na vrsto cepljenje.

BokiMB -> Pregled pri enem letu (5.1.2005 13:53:23)

Ja, je cepljenje pri enem letu. Jaz bi ga sicer rada preložila za pol leta, baje da je to mogoče.

Eno leto bomo stari šele čez slaba dva meseca.

Špela -> Pregled pri enem letu (5.1.2005 15:03:21)

No evo nas, smo nazaj od pediatra. Vse je krasno. Imamo 11840g,izmerili ga niso. Bil je ceplenj, proti ošpisam,rdečkam in še nečemu:). Je pa cepljen v rokico.Tudi pisnil ni. :bravo:
Nato pa sva šla še na Denverjev test(ker ga še nikoli ni delal). In so mi povedali da imam motorično sposobnega, navihanega in pametnega otročka. Juhu!9nebesa

Seven* -> Pregled pri enem letu (5.1.2005 18:42:32)

Kaksen pa je ta Denverjev test? Sicer pa, bravc za super rezultate..

Špela -> Pregled pri enem letu (6.1.2005 9:35:51)

Denverjev test se dela od 6 meseca do 6 leta,na različnih stopnjah. Aleks je moral pokazati kako hodi, če pobere igračo, če pogleda za igračo ki pade na tla, kako se igra s kockami, če dobro sliši,iz lončka vzeti kocko in jo dati nazaj v lonček. Moral je še kobacati, in pa s sestro sta se žogala. Potem pa je moral pokazati še kaj zna(papa, živjo,bravo,prosim) in pa če izgovarja zloge.

Stran: [1]