Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 12.12.2007 18:51:59
|
|
|
|
kajalin*
|
Ne pasirat pa ne mu silit,če mu ne paše mu pač ne paše.Mene so silili jest jetrce pražene,še dans jih ne morem.Če mu bo pasalo bo že,če ne pa je druge hrane ogromno,a ne?
|
|
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 12.12.2007 19:17:40
|
|
|
|
BrankaO.
|
Mogoče ima le tako obdobje!Moja mlajša je imela obdobje da ni jedla makaronov pa oboževala krompir na vse načine zdaj je pa obratno!!Potrpi malo!
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 12.12.2007 19:39:23
|
|
|
|
eya
|
Zakaj bi pa moral tako nujno grah in korenček jest? Če sicer je drugo zelenjavo, ne bo panike, če bo to dvoje spustil.
|
|
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 13.12.2007 0:04:18
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Jaz sem obupala!! Ne morem moje male gliste nikakor prepričati da bi jedel grah in korenček. To popi . Pa mu nakladam da zajčki tudi jedo korenje, da boljše vidijo. Da grah je zato tako zelen ker kar poka od vitaminčkov Ti tudi VSE ješ, kljub nakladanju o zajčkih in korenčkih? Ne sili otroka, če nekaj ne mara, pač ne mara... Je otrok zdrav? Če je, ga pusti na miru in ga pelji raje v McDonalds. TI bo bolj hvaležen, pa saj zajčki jedo tudi solato(ki je v hamburgerju), pa zajčki dajo igračko v McDonaldsu...
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 13.12.2007 8:20:21
|
|
|
|
TIA22
|
jaz vse jem ja.... Pa nobene zelenjave ne je. Solato mogoče eno pero na tedn. pismo.Ga peljem v "mekdonalds" danes.
|
|
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 13.12.2007 8:23:02
|
|
|
|
honey
|
Ne sili ga, bo že jedel, če bo hotel. Jaz tudi do 30. leta nisem jedla zelenjave, zdaj pa celo jem cvetačo, brokoli in korenje. Pa mi ni nič manjkalo . Ja, pa solate tudi ne maram. Graha pa videt ne morem še danes ne in ga od nekdaj ne maram
|
|
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 13.12.2007 8:23:31
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 jaz vse jem ja.... Pa nobene zelenjave ne je. Solato mogoče eno pero na tedn. pismo.Ga peljem v "mekdonalds" danes. DOber tek. To mu naj bo "nagrada" za zelenjavo. Vsaj pri nas pali McDonalds kot "podkupovanje" ..vsake 3 mesece....
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 13.12.2007 8:29:00
|
|
|
|
petja
|
Sovražim, da se otroke sili s hrano!!! Ko sem bila majhna, nisem smela od mize, dokler nisem pojedla ene žlice fižolove juhe . Zdaj fižolove juhe niti videti ne smem!!! Če otrok določene stvari ne je, ne bo konec sveta!
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 13.12.2007 8:43:33
|
|
|
|
aluš
|
Naš ta velik je star 10 let. Pa ne bo jedel zelenjavne juhe, če ne bo spasirana. Tamal (4 leta) pa ni važni, pasirano ali ne pasirano. Torej: otroci so različni. Tako, da pri nas zelenjavne juhe na koncu s paličnim spasiram. Sicer pa ta velik je korenje (iz vrta) v roki kot jabolko, pa zelje, pa solato, pa rdečo peso, koruzo ,fižool - vse v solati. Ampak v zelenjavni juhi pa ne sme nobea reč plavat. Ja pol pa spasiram, da ne plava, zakaj pa ne???
|
|
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 13.12.2007 11:01:21
|
|
|
|
Lenny
|
Kremna zelenjavna juha je zakon Pri nas jo imamo vsi radi, kaj pa je zmešano v njej, vem samo jaz Če je vse drugo normalno, se jaz ne bi sekirala.
|
|
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 14.12.2007 8:38:00
|
|
|
|
*sanela*
|
Naš tamali tudi ni hotel jesti zelenjave. Nisem ga niti silila. Zdaj pa je začel vse jesti. Zelo rad je jedel juho. Seveda da v njej ni nič razen rezancev , pa sem v juhi skuhala zelenjavo in pol juho precedila. Verjetno je samo tako obdobje. Ne ga silit, mu ponudi če noče pa nič, vidva z možem pa jejta in komentirajta kako je fino. Pri nas je vžgalo!
|
|
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 14.12.2007 16:50:37
|
|
|
|
natalia
|
Sovražim, da se otroke sili s hrano!!! Ko sem bila majhna, nisem smela od mize, dokler nisem pojedla ene žlice fižolove juhe . Zdaj fižolove juhe niti videti ne smem!!! isto! ne sili ga, če bo hotel ti bo rekel, s tem mu pa lahko samo škodiš. lp
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 30.12.2007 12:36:52
|
|
|
|
Boni3
|
Ok,naš je v vrtcu v glavnem vse,doma pa le čokolino,govejo juho z mesom zelenjavo in rezanci,kruh jabolka in navadne piškote. Tko je že dve leti in ga ne premakne živ bog. Sej bi razumela,da nekaj ne mara,ga ne silim,ampak k pa reče "Ja mami,krompirček pa jest sam v vrtcu jem,a veš!!!" Mislim,mi pa dvigne plafon. Pa kaj čem,bom pa do 18 kuhala govejo juhco....
|
|
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 30.12.2007 15:53:17
|
|
|
|
Zamima
|
daj otroku tisto kar rad je, važno je, da je sit.
|
|
RE: kako naj ga prepričam.. 30.12.2007 16:25:41
|
|
|
|
karmy
|
ko sem bila majhna nisem marala zelenjave, pa tudi zdaj jo ne jem kaj preveč. vsake toliko kakšno solato al pa grah, drugače pa zelenjave niti vidt ne morem....moj tamau je pa kukr ga piči...včasih kadar mu paše je, če mu ne paše mu sploh ne dam. ko je bil mlajši je samo gobe pobiral dol iz pice, zdaj pa gob niti videt ne more
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?