|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečke v šoli
13.12.2007 14:59:19   
sayuri
Meni pa se je zaletel otrok v tebuh, ko sem bila v 5 mesecu nosečnosti. Na zimskem športnem dnevu so trije učenci tako nerodno spodrsnili, da so me spodnesli pod seboj. Pri športni mi je priletela žoga v trebuh.... In še je bilo stvari, ki so se dogajale. Potem so začele norice rzsajati in nato še škrlatinke. to je bilo preveč in ogrožalo je mene in mojega otroka.

Ne bom razpravljala o tem, katero delo je težko in katero ni. Ko si zdrav je vse lahko. Ko si bolan je vse težko. Nosečnost ni bolezen, je pa definitivno drugačno stanje. In če pomislim na vse tiste slabosti in čas,  ko sem ga preživela v WCju, ko sem MORALA otroke pustit same v razredu, ko sem se živcirala, kateri si bo kaj naredil.... Kaj je v tem primeru bolje - učiteljica nosečnica na bolniški in zdrava učiteljica v razrdu ter zagotovljena varnost ali bruhajoča učiteljica v wcju in 28 otrok samih v razredu......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: nosečke v šoli
13.12.2007 15:10:21   
slovenka
punce, težko primerjamo poklice, povsod se stvari dogajajo, ni samo statično. Jaz delam na fakulteti, v predavalnici imam po 140 ljudi. Na hodnikih ni kakega tekanja... je pa precej stresno, sploh ko predavam 8 ur skupaj in moram biti ves čas zbrana, govoriti o precej zapletenih rečeh, pa seveda stojim... Vmes pa konference, tujina, avioni... Ginekologinja mi je rekla, da če želim bolniško, naj ji povem, vendar sem odklonila - sem rada v službi, ko pa nisem v predavalnici, pa poskušam delati doma, tako da počivam. Bi res rada delala vsaj tam do konca aprila - rok 21.6.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: nosečke v šoli
21.12.2007 0:27:08   
trnuljčica
Tudi meni sam poklic učitelja ne zdi razlog za bolniško. Razen če so zdravstvene težave. So veliko bolj izpostavljeni poklici: fizično delo vseh vrst..., navsezadnje zdravstveni delavci veliko bolj izpostavljeni npr. okužbam, pa gredo izjemoma na bolniško. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: nosečke v šoli
21.12.2007 9:03:19   
Anonimen
Tako čisto za informacijo. Še nikoli nisem videla noseče medicinske sestre, da bi delala.

(odgovor članu trnuljčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: nosečke v šoli
21.12.2007 9:07:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tako čisto za informacijo. Še nikoli nisem videla noseče medicinske sestre, da bi delala.


Bodi srečna, da ne hodiš po bolnicah, ker drugače bi jih videla ogroooomno. Kljub riziko infekciji, kjer si izpostavljen vsem okužbam in težkemu dvigovanju.
Sicer pa vsaka zase najbolj ve kaj in kako z bolniško. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?