łiłi -> RE: nakup v tujini -kaj in kje se splača? (12.12.2007 20:57:35)
|
ojla.jaz sem pred 3 tedni bila v avstriji v gradcu v trgovini toyer'su in ti povem da je dosti cenejse kot pri nas.imas veliko izbiro otroske opreme.npr.za chicho pumpico sam dala 29 evrov,danes pa sem jo v babycentru videla za 55 evrov,kos za plenice je v toyersu 30 evrov,pri nas cez 50,vozicek sem kupila za 200 evrov isti sem vidla v baby centru za 400.jaz sem za 600 evrov kupila vso opremo od vozicka,lupinice,stolcka za hranjenje,pojstlico prenosno in se in se a tukaj bi me prislo drazje.edino kar majo majhno izbiro oblekic.nevem vendar meni se je splačalo it IZVIRNO SPOROČILO: Mila_1 Živio! A ste za stvar, da pod tem naslovom hranimo lokacije in naslove, morda še linke tistih trgovin v tujini, kjer je smiselno nakupovati za otročke. Bodisi vozičke, opremo za sobico ipd. Kot berem, se zdi, da je kar nekaj reči: tako vozički, kot oprema, kot tekstil, cenejši v Italiji. Kako je v Avstriji? Ali ste punce, ki živite ob meji ali greste velikokrat v nakup v tujino tako prijazne, da napišete: KAJ ste kupile CENA izdelka KJE ste to kopile: ime in naslov trgovine LINK trgovine Hvala lepa za izmenjavo informacij. Lep pozdrav, Mila
|
|
|
|