ali kombinirate črno in rjavo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Anonimen -> ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 12:49:41)

meni se je to vedno zdela čudna kombinacija. zdej pa sem začela razmišljat ali se to nosi?

recimo rjavi škorni, črne žabe in črna kikla pa kak rjav pulover, majca?

Anonimen -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 12:51:59)

Črno in rjavo ja, ne pa črne in temno modre. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image]

cukerček -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 12:52:36)

ja meni je kombinacija všeč no odvisno kakšno rjavo misliš jaz imam bolj temno rjave škornje in se mi zdi da ni slaba kombinacija

Lenny -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 12:53:49)

Ja, določene kombinacije dobro izgledajo. Nosim ene rjave salonarje, rjavo krilo, črni puli in črne nogavice, pa se v tem ful dobro počutim.

helloKitty -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 12:59:31)

Ja men je tud všeč. Recimo črna majčka pa rjav bolero. Sam črna pa temno modra je pa res najbolj grozna kombinacija.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.12.2007 13:09:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Barbs -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 13:09:40)

Ja, jaz tudi nosim to kombinacijo, ampak izključno, če je to topla, naravna rjava barva usnja - npr. škornji ... Potem imam pa črne nogavice, pa kiklo, pa črno srajco, ki si jo odpnem samo toliko ,da se vidi malo rjavega topa.. Fajn se počutim tudi v črnih čevljih, črnih kavbojkah in črnem puliju, potem pa dam čez kako ogrlico z "lesenim" obeskom , pa rjav plašč. Ali obratno - topla rjava barva pulija in žametk, škornji, pa črna jakna, bolj športna, pa kak usekan črn uhan...

Mi pa ne sede, da imaš recimo rjave čevlje, črne nogavice, rjavo kiklo, črn zgornji del ali obratno... v tem smislu, da si potem ves štrasast... če veš, kaj mislim...

Če ne pretiravaš z rjavo, potem je ok. Aja, pa še to - črne nogavice in rjavi čevlji - ne hvala, zgleda, kot da bi imel noge v gležnjih odrezane...

Če sem ti kaj pomagala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

qwasy -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 13:24:15)

Oblačim se bolj športno in se mi ta kombinacija zelo dopade: črn puli in športna svetlo rjava jakna naprimer, ...

aluš -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 13:31:11)

Ja, se mi zdi, da so nas včasih mal drugače učili, kakšne barve se kombinirajo. ampak tudi to je del mode. Jaz kombiniram rjavo in črno, samo je odvisno kakšna rjava, vsaka mi ne gre. Imam pa kar nekaj rjavega, ker lansko lwto so itak v trgovinah samo rjavo prodajali.

Pa npr. modra in zelena. Sem tudi do pred časom mislila, da to pa ne gre. O pa gre. Pa čist fajn zgleda. Je pa spet odvisno, da nista obe prav živi bravi.

Strawberrie Cherrie -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 13:52:18)

Rada nosim tole kombinacijo.
Evo danes sem imela gor: (šlapo bolniški list[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]): oprijet črn puli, preko rjavo leseno nanizano ogrlico, rjave jahalne hlače, vmes se je videlo čisto malo črnih legic in rjave jahalne čevlje. + črn suknjič; polizane lase in črna očala.

mojsoncek -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 13:56:10)

Za svetlejse odtenke rjave v kombinaciji s crno ni problem za temnejse pa je (vsaj po mojem mnenju) bolj odvisno od materialov. Ene stvari mi gredo skupaj, ene pa mi nikakor ne potegnejo.

Anonimen -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 14:19:42)

Raje ne. Sem v ponedeljek, ker se mi ni dalo komlet preoblacit in sem zgoraj imela rjavo majico in rjav pulover (cokoladna barva, recimo) in crne hlace + crne cevlje, pa mi ni bilo fajn.

Crna in temnomodra pa absolutno ne!

glen -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 14:43:34)

Ne,že različni odtenki črne me motijo,ampak če je tebi všeč zakaj ne.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.12.2007 14:45:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nuala -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 16:24:07)

Črno kombiniram samo z bež oz. svetlo rjavo, s temno mi sploh ni všeč.

lelaval -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 17:46:34)

ja

eya -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 19:27:10)

Ja, ravno danes sem imela tako kombinacijo...rjavo žametno krilo, z izvezenim vzorcem, vse ostalo je bilo črno.

Anonimen -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 19:28:13)

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Za svetlejse odtenke rjave v kombinaciji s crno ni problem za temnejse pa je (vsaj po mojem mnenju) bolj odvisno od materialov. Ene stvari mi gredo skupaj, ene pa mi nikakor ne potegnejo.

Se strinjam.

Anonimen -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 19:52:50)

temno rjava in črna - absolutno ne
svetlo rjava in črna - pogojno

januška78 -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 20:30:25)

Jaz večkrat kombiniram rjavo in črno. Je pa seveda odvisno za kakšne odtenke in materiale gre.

Anonimen -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (12.12.2007 21:00:28)

Nikoli.

dory -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (13.12.2007 8:29:52)

Večkrat kombiniram rjavo s črno. zakaj pa ne?

Pauline -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (13.12.2007 11:08:34)

Črno kombiniram samo z bež oz. svetlo rjavo, s temno mi sploh ni všeč.

Enako

D.anna 76 -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (13.12.2007 12:37:15)

Tudi meni se je dolgo časa zdela ta kombinacija čudna vendar sem malce kombinirala doma in tako sem ravno danes v črnih škornjih, črnih pajkicah in temnejše rjavi oblekci z črnim nakitom. Pa črn plašč.

taja27 -> RE: ali kombinirate črno in rjavo? (13.12.2007 15:16:48)

no tudi jaz sem danes v tej kombinaciji. in sicer rjavi škornji (topla rjava barva, ne pretemna in nikakor ne svetla) enake barve pas in torbica, vse ostalo (jahalne hlače, oprijet puli, lasje, plašč) v črni barvi. in zgleda res dobr. s temno rjavo ne kombiniram nikoli, z bež pa velikokrat.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>