Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ovulacijski testi iz Amerike 5.1.2005 10:07:00
|
|
|
|
Sisy
|
jaz jih uporabljam že nekaj mesecev in moram povedat da sem zelo zadovoljna z njimi.:miska: Točno vem kater dan imam O in kdaj je nimam. Sicer mi še ni uspelo zanositi a upam da ta mesec kaj bo :) (predvčerajšnjim sta se mi namreč pojavili 2 črtici na ovu. testu in smo včeraj veselo :sloncek:) Opozarjam te le da si natančno preberi navodila in da se jih čim bolj drži pa mislim da boš zanosila. (velja seveda če si zdrava, če nimaš drugih gin.težav ki bi ovirale zanositev) veliko sreče:rozica:
|
|
|
|
Ovulacijski testi iz Amerike 5.1.2005 10:08:20
|
|
|
|
Sisy
|
jaz jih uporabljam že nekaj mesecev in moram povedat da sem zelo zadovoljna z njimi.:miska: Točno vem kater dan imam O in kdaj je nimam. Sicer mi še ni uspelo zanositi a upam da ta mesec kaj bo :) (predvčerajšnjim sta se mi namreč pojavili 2 črtici na ovu. testu in smo včeraj veselo :sloncek:) Opozarjam te le da si natančno preberi navodila in da se jih čim bolj drži pa mislim da boš zanosila. (velja seveda če si zdrava, če nimaš drugih gin.težav ki bi ovirale zanositev) veliko sreče:rozica:
|
|
|
|
Ovulacijski testi iz Amerike 5.1.2005 10:09:50
|
|
|
|
Sisy
|
uuuups se opravičujem ker sem 2 x napisala.....
|
|
|
|
Ovulacijski testi iz Amerike 5.1.2005 10:19:22
|
|
|
|
lidia
|
o živjo Sisy, se že dolgo nismo nič tipkal,jaz ti močno držim pesti, da rata!! Lidija 39t5d :modri: Lukas
|
|
|
|
Ovulacijski testi iz Amerike 5.1.2005 10:57:56
|
|
|
|
Jaz*
|
Mene pa zanima kje si nabavila teste, pri nas ali prek interneta in koliko stanejo? Če si jih naročila prek neta mi lahko napišeš link; prosim? Upam, da ti bodo testi pomagali in boš kmalu srečka:nosecka: LP:rozica:
|
|
|
|
Ovulacijski testi iz Amerike 5.1.2005 12:35:06
|
|
|
|
Sisy
|
O HELLO nosečka Lidia! Kako si kaj? Še nisi šla rodit? :)-:)-:)- Mal se hecam...Kako se kaj počutiš? Si verjetno že kar v pričakovanju ne...:) No piši kako kaj gre.... lep pozdravček p.s. aja cena testov je okrog 6000 SIT , vendar jih je notri 25+5 nosečniških, za to ceno pri nas v lekarni dobiš le kakšne 4 ovulacijske teste :grrr: Traja pa približno 14 dni od naročila da ti dostavijo.... lp
|
|
|
|
Ovulacijski testi iz Amerike 5.1.2005 18:54:27
|
|
|
|
miska2004
|
Hojla, kaj pa shipping, ni drag?? Aja, vidm da je free... Je preverjena pol tale stran, ker verjetno plačaš s kartico? lp, miška
|
|
|
|
Ovulacijski testi iz Amerike 5.1.2005 20:03:13
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Jaz sem že dvakrat naročila teste iz ZDA, pa je bilo vedno vse O.K. s plačilom, dostavo.... Anitka:metulj:
|
|
|
|
Ovulacijski testi iz Amerike 6.1.2005 7:26:29
|
|
|
|
MAJK
|
Kako dolgo pa čakaš, da jih pošljejo? m.
|
|
|
|
Ovulacijski testi iz Amerike 6.1.2005 8:26:53
|
|
|
|
Sisy
|
saj sem že napisala kako dolgo čakaš, beri prejšnje poste....:ups: cca. 14 dni.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?