|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pljučnica
12.12.2007 9:25:43   
Tajduška
Lepo pozdravljene,

moje dveletnica je staknila A PLJUČNICO!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je že 6 dan, od kar je antibiotik, a ni nič kaj dobro.  dni že ni jedla, hvala bogu vsaj popije kar precej tekočine. Bleda je kot stena, samo spala bi.

A je kateri od vaših malčkov imel to pljučnico ki zdaj razhaja?

Po kolikem času je bil boljši?

Hvala vam,.....pa zdravi bodite!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pljučnica
12.12.2007 9:33:53   
altati
Če sta že 6.dan na antibiotikih in ni nič bolje, bi šla jaz nazaj k zdravniku!
Očitno ji antibiotik ni prijel. Morala bi biti že precej boljša. Kdaj imata pa kontrolo?

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 9:52:38   
Tajduška
Saj sva bili včeraj pri zdravniku, pri njeni pediatrinji in celo v bolnišnici pri pediatru kjer so jo slikali. Pa niso nikjer bili tako zaskrbljeni!

Ampak saj veš, kot starša pa te skrbi, starš pozna svojega otroka in ve kdaj z njim ni vredu...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2007 9:54:07   
Una
Moje mnenje je, da bi mogu antibiotik prijeti drugi dan. Ne glede na bolezen in starost bolnika. Svetujem ti, da gresta čimprej k zdravniku, ker se ji lahko zakomplicira in samo še poslabša. Nočem strašiti, ampak je mami prebolela pljučnico letos in preden ji je prijel AB (zamenjala jih je ene 3), je trajalo 2 tedna, tako da je moglana koncu it na Golnik.

Torej, vse dobro in držim pestiuser posted image user posted image user posted image

LP, Una

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2007 9:54:41   
Una
Kaj pa vročina?

LP, Una

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 10:01:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Tajduška

Saj sva bili včeraj pri zdravniku, pri njeni pediatrinji in celo v bolnišnici pri pediatru kjer so jo slikali. Pa niso nikjer bili tako zaskrbljeni!

Ampak saj veš, kot starša pa te skrbi, starš pozna svojega otroka in ve kdaj z njim ni vredu...

jaz bi sigurno sitnarila, da nekaj ni ok, da vidim mojega otroka, da ni nič bolje, kvečjemu slabše.....AB mora prijeti vsaj v 3-eh dneh!

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 10:03:25   
Anonimen
Kontaktiraj uporabnico Njuškalo,pravkar ima še otroka v bolnišnici zaradi plučnice.vstrajaj in ne pusti otroka packat v nedogled.Bodi sitna pri zdravniku,če vidiš,da ni pozitivnih rezulatatov kljub antibiotiku.

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2007 10:07:08   
piškotka
Če ima virusno pljučnico antibiotik ne pomaga. Moj sin jo je imel pred leti.

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 10:22:15   
Lenny
Vztrajaj, naj nareditjo laboratorijske preiskave, da vidijo, ali gre za bakterijsko ali virusno pljučnico. 6 dni brez izboljšanja je po moje predolgo.

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 10:24:32   
šnucika
Naša pupa je imela pljučnico pri 14. mesecih. Antibiotiki so prijeli po dveh dneh. Takrat ji je padla vročina in spet je začela jesti.
Če ji po skoraj tednu ni boljše, bi jaz kar vztrajala s teženjem pri dohtarjih.....
Včasih res antibiotiki niso tisti pravi.So nam pa takrat rekli,da če ni po treh dneh boljše in bo še slišati obstrukcijo na pljučkih in bo slab krvni izvid, da bo hospitalizirana.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2007 12:34:03   
Suzy.
Hčerka je imela pljučnico v začetku leta. Bili sva 4 dni v bolnici. Ves ta čas je imela vročino ampak nekje od drugega dneva po začetku jemanja antibiotikov občutno nižjo (prej okoli 40, potem nekaj čez 37).

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2007 13:36:35   
Tajduška
Vročino je imela 5 dni. Danes je nima več. Kri so ji vzeli, ki je bila vredu. Ugotovili so, da gre za virusno pljučnico.
Danes je malo boljša, vsaj spi ne več cel dan, le da je pojedla samo 2 jogurta, druga ne želi nič.

Upam, da si opomore...

Hvala vam za nasvete....

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2007 14:10:27   
Lenny
Hitro naj se pozdravi! user posted image  

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2009 17:03:58   
_ribica_
Živjo!
Da ne odpiram nove teme, bom kar tuki.
Pri nas kašelj traja že ene tri-štiri tedne. Začel se je z suhim, pa vneto uho, malo vročine. Vse je minilo samo kašelj ne. Zdej včasih izkašlja in, ker mi ni dalo miru smo šle danes zdravnici in je rekla , da sliši na levi strani pljučnico oz. začetek. Dala nam je antibiotik sumamed 1x na dan 3dni in prašek fluimukan za lažje izkašljevanje. Rekla je da bomo poskušali doma zdravit v ponedeljek, če ne bo boljše pa bo morala v bolnico. Imamo prepoved obiskov. Zdej malo berem po netu o pljučnici, pa povsod piše o znakih pljučnice za povišano temperaturo, neješčnost, zaspanost. Ona pa nima nič od naštetaga, samo na nos ji je teklo malo bol gosto, kar smo zrihtali z fiziološko in kašelj.

Stara pa je 23mesecev.

LP

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?