Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvni test za nosečnost 12.12.2007 9:25:13
|
|
|
|
*sanela*
|
Lahko ti tudi osebni zdravnik da napotnico v laboratorij! kar vprašaj ga
|
|
|
|
RE: krvni test za nosečnost 12.12.2007 9:25:29
|
|
|
|
Naja30
|
Po moje lahko. V vsakem primeru ti kri vzamejo v laboratoriju, ali te pošlje G ali osebni.
|
|
|
|
RE: krvni test za nosečnost 12.12.2007 9:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma sej to... jaz imam G na Ginekološki kliniki, tam pa najprej preden jih prikličem, se skregam s sestro, da me naroči prej kot čez 6 mesecev, potem čakam kake 3 ure na pregled.... katastrofa... moram G zamenjat... je šla moja prejšnja v penzion in imam zdaj kar eno, ki pa je tko tko... ni mi pustila prav prijetnega vtisa
|
|
|
|
RE: krvni test za nosečnost 12.12.2007 10:46:13
|
|
|
|
jazzz27
|
odvisno, kako je pri vas ne vem...mene osebni zdravnik ni hotel dati na napotnico! bolje, da greš kar samoplačniško se ti vsaj ne bo treba preganjati z zdravniki!!
|
|
|
|
RE: krvni test za nosečnost 12.12.2007 11:29:03
|
|
|
|
murkica
|
Če imaš pregled pri svojem osebnem jo kar povprašaj. Mislim, da ti ne bo delal težav in ti bo napisal napotnico. Če pa smem vprašat katero G pa imaš na gin. kliniki?
|
|
RE: krvni test za nosečnost 12.12.2007 11:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa grem lahko samoplačniško v ZD? Koliko pa stane test? Sej to tud meni ni nič lušten... plačuješ to zavarovanje kot blesav, potem pa enkrat na leto obiščem zdravnika, ti pa nočjo testa naredit... no sej ne smem bit še jezna, ker še ne vem kaj bo... amapk splošno stanje zdravstva je pa katastrofalno... čeprav sem gledala zadnjič Moorev film o zd.varstvu v Ameriki, tam je šele štala
|
|
|
|
RE: krvni test za nosečnost 12.12.2007 11:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, sem našla en laboratorij, Adria LAb na PArmovi v Lj- prideš na tešče, daš kri in plačaš 11€... to je to, brez koplikacij...hvala punce!
|
|
|
|
RE: krvni test za nosečnost 12.12.2007 11:54:19
|
|
|
|
jazzz27
|
Sem ti mislila predlagat, pa si skor nisem upala, tam daje tud Reš svoje pacientke!! Komot greš tja samoplačniško!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
in najlepše od teh je?ErinKristin (
61%)
Kerstin (
15%)
Tristin (
24%)
Število vseh glasov: 249Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!