|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvni test za nosečnost
12.12.2007 9:23:39   
Anonimen
Ali katera ve-  je možno krvni test za nosečnost opraviti pri splošnemu zdravniku (ki ga imam slučajno danes) ali moram nujno h ginekologu... ali pa če je samoplačniški... že pri prvi nosečnosti so bili razni babycheck in clearblue-ji negativni in mi pokazali nosečnost šele v 7 tednu... sedaj zopet ni M od nikoder, testi pa spet negativni... jaz pa kašljam kot nora in si ne upam nobenega zdravila vzetuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvni test za nosečnost
12.12.2007 9:25:13   
*sanela*
Lahko ti tudi osebni zdravnik da napotnico v laboratorij! kar vprašaj ga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 9:25:29   
Naja30
Po moje lahko. V vsakem primeru ti kri vzamejo v laboratoriju, ali te pošlje G ali osebni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2007 9:30:47   
Anonimen
Ma sej to... jaz imam G na Ginekološki kliniki, tam pa najprej preden jih prikličem, se skregam s  sestro, da me naroči prej kot čez 6 mesecev, potem čakam kake 3 ure na pregled.... katastrofa... moram G zamenjat... je šla moja prejšnja v penzion in imam zdaj kar eno, ki pa je tko tko... ni mi pustila prav prijetnega vtisauser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2007 10:46:13   
jazzz27
odvisno, kako je pri vas ne vem...mene osebni zdravnik ni hotel dati na napotnico! bolje, da greš kar samoplačniško se ti vsaj ne bo treba preganjati z zdravniki!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 11:29:03   
murkica
Če imaš pregled pri svojem osebnem jo kar povprašaj. Mislim, da ti ne bo delal težav in ti bo napisal napotnico.

Če pa smem vprašat katero G pa imaš na gin. kliniki? 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 11:30:16   
Anonimen
Pa grem lahko samoplačniško v ZD? Koliko pa stane test? Sej to tud meni ni nič lušten... plačuješ to zavarovanje kot blesav, potem pa enkrat na leto obiščem zdravnika, ti pa nočjo testa naredit... no sej ne smem bit še jezna, ker še ne vem kaj bo... amapk splošno stanje zdravstva je pa katastrofalno... čeprav sem gledala zadnjič Moorev film o zd.varstvu v Ameriki, tam je šele štalauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2007 11:42:22   
Anonimen
Evo, sem našla en laboratorij, Adria LAb na PArmovi v Lj- prideš na tešče, daš kri in plačaš 11€... to je to, brez koplikacij...hvala punce!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 11:54:19   
jazzz27
Sem ti mislila predlagat, pa si skor nisem upala, tam daje tud Reš svoje pacientke!! Komot greš tja samoplačniško!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 13:20:41   
ajam27
Če imaš dobre odnose z osebnim zdravnikom/co, ti bo tudi ta dal/a brezplačno napotico. Pravzaprav bi ti jo morali dati ; navsezadnje je tudi nosečnost povezana z zdravstvom.
Drugače pa se cena samoplačniškega krvnega testa očitno razlikuje. Sama sem dala "borih" 6 EUR. Je pa res, da ga nisem delala v LJ temveč v njeni okolici.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

in najlepše od teh je?
Erin

Kristin (61%)

Kerstin (15%)

Tristin (24%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!