Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vpisati? Stari ali bolonjski sistem? 13.12.2007 10:53:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Miša99 HVALA
|
|
|
|
RE: Kaj vpisati? Stari ali bolonjski sistem? 13.12.2007 16:15:37
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 ce hoces naprej, direktno na doktorski studij po bolonji. Bolonjski mag. ni akademski naziv, temvec strokovni naziv in se pise za imenom, za razliko od akademskega naziva, ki se pise pred imenom. Vidim, da gre tukaj res samo za lovljenje nekih naziv...pot do doktorata ni tako enostavna, da ne boste mislili... Je potrebno objavljat članke, biti na konferencah, se dosti ukvarjati z raziskovalnim delom... saj za znanstveni naziv človek potrebuje še kaj drugega kot le vpisati doktorat... O nazivih je bilo samo pojasnilo oz. razlika med bolonjskim magisterijem in starim sistemom. Tukaj ni bilo vprasanje ali nadaljevati ali ne, temvec po katerem sistemu. Opcije so odprte in nevem zakaj je tako narobe oz. je lovljenje nazivov ce izkoristi moznost, ki se ji nudi.
|
|
RE: Kaj vpisati? Stari ali bolonjski sistem? 13.12.2007 16:34:08
|
|
|
|
kaya2007
|
misek, a potem če ima nekdo mag za imenom, to pomeni da ni magister?? al v čem je fora? No, men stari sistem bolj leži, na našem faxu izvajajo bolonjca in sem se potrudla, da nisem padla nanj...če ne drugega, mi ni všeč obvezna prisotnost!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?