Paštetka -> RE: duda (12.12.2007 21:40:39)
|
Moja nima dude in imam manj problemov in je manj joka, kot pri prvem, ki je imel dudko.. Vsak jok, pa tudi ni jok, da bi rabila dudo ali joško. En, dva tri in boš morala spet cele noči laufati in iskati ponoči po postelji, kam za vraga je spet duda ušla, ker ne bo vedela drugače zaspati. Včasih jih matra kupček, včasih si želijo samo,mamine topline, včasih so lačni, včasih jih napenja, ali jih kaj moti, ali jim je prevroče, se želijo igrati in išče pozornost...probaj uganiti zakaj joka. In ko boš ugotovila, ne bo več jokal in tudi dudke ali dojke ne bo rabil. Največ napak delajo ammice (jaz sem pri 1. tudi), da sem mu skoz tiščala dojko, če je samo zajokal.In potem se je tako navadil, da drugo ni več palilo. Pa če tudi lačen ni bil sem mu tiščala v usta dojko, naj se pomiri. JAz ti svetujem, da če do zdaj ni vzela dudke, da ji jo več ne daješ ampak jo potolažiš tako, ad probaš najti vzrok za jok. Če pa na vsak način hočeš dudko, jo pa namoči v zelo sladkan kamilični čaj. Moja je tako vzela flaško.
|
|
|
|