Anonimen -> RE: Srečna ne (7.2.2008 10:31:52)
|
Se mi zdi da ste mal preveč "skočile" na Bojanov odgovor.Pa moram povedat da ima fant čisto prav.Vse kar je napisal je res.V Sloveniji otrok za posvojitev NI.Žal.Če si res želite otroka posvojiti, tut jest mislim da je najbolje šparat al pa se zapufat in it v tujino.Sigurno je to težja pot,ampak ima še največ % možnosti.Pa sej vam to tut na centru lahko povejo.Mogoče imate za posvojitev v SLO kakšen % možnosti več, če ste včlanjeni v Deteljico.Za mene sicer svinsko grdo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ampak taka je resnica.Ko je kakšen otrok pripravljen za posvojitev najprej pokličejo v Deteljico, če imajo kakšen par, šele nato na okrajni CSD. To kar se je zgodilo tebi draga Saša je pa res žalostno in od SCD skrajno neprofesionalno.Res mi je hudo za vaju in ne morem si predstavljati te bolečine.Vendar pa sama veš, da ima ženska ki rodi otroka in ga odda v posvojitev še eno leto časa da si premisli.Pomisli kako hudo bi šele bilo, da bi otroka že imela, pa vama bi ga po enem letu,ko bi ga imela že čisto za svojega, iztrgala iz življenje.To bi bilo še huje.Za vaju in za malo kepico.Pravijo da je vse za nekaj dobro in sigurno tudi ta boleča izkušnja na koncu prinese nekaj dobrega.To boš ugotovila kasneje.Takrat boš verjetno že pestvala svojega otroka, v kar sploh ne dvomim.Kjer je volja, tam je pot. Srečno in drži se!
|
|
|
|