Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 20:58:17
|
|
|
|
Kalina
|
Kako mislis zbolela? Ala prehlad al kej druzga?
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 20:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa ti je?
|
|
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful me v pljučih tišči, grlo me boli, kašljam, počutim se kot bi bila zadrogirana Čutim, da gre bolezen name. Sej se ful pazim strah me je pa, da ne bom obležala.
|
|
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Imam en VELIK problem. Sem v 39 tednu nosečnosti in sem zbolela. Strah me je, da bom mogla iti prej rodit, napreden se pozdravim. Je imela že katera tak problem? Mogoče veste kaj naredijo v tem primeru? Sej mislem, da ne moreš bolan rojevat. Kaj ti pol carskega delajo? Carskega reza ti bolani vrjetno ne bodo delali, ker ti ne morejo dati narkoze(oziroma je tvegano), če si bolana.
|
|
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:05:34
|
|
|
|
Kalina
|
Hehe in ti mislis, da ti bodo zarad tega delal carski rez, malo morgen. Jst sm rojevala z hudo angino, mi dajejo uno masko kao za bolecine, a jst dihat nism mogla cez nos, ker sm mela cist zabasanga. Tko da sm cist naravno, brez cesarkoli rodila. Ceprov verjetn una maska ne pomaga nc.
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ful me v pljučih tišči, grlo me boli, kašljam, počutim se kot bi bila zadrogirana Čutim, da gre bolezen name. Sej se ful pazim strah me je pa, da ne bom obležala. Napolni se z vitamini, prespi celotno stvar, loti se zdravljenja na naraven način.
|
|
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne sej jaz drugače nisem za carskega, niti za epiduralno. Vedno sem imela namen it naravno rodit, pa čeprav me je strah. Ampak ne predstavljam pa si kako lahko rojevaš, če si bolan-kako kljub bolezni še tiste neznosne bolečine prenašaš.
|
|
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:10:18
|
|
|
|
Kalina
|
Hoces noces moras. Ma sej mogoce te bo minilo do poroda. Pij velik cajcka pa kaksn lekadol, pa pocivej.
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Punca, misli bolj pozitivno!
|
|
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:13:09
|
|
|
|
Magi*
|
ne, ne, kar normalno greš rodit. sam bolj hudo ti je. pozitivne misli, vitaminčki in zaupaj naravi.
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej poizkušam. Če se le da ne premišljujem o tem in si govorim da mi ni nič. Ampak vseeno je v podzavesti nekakšen strah.
|
|
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:19:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda ima ta tvoja "današnja" bolezen izvor v psihični stiski. Lepo se pomiri. Morda ti bo kaj koristilo tudi to:
|
|
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 21:22:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, jaz sem tudi bila bolna - sem kašljala, bila prehlajena, a verjemi, da med porodom ne boš razmišljala o tem, ali ti iz nosu kaplja ali ne. Umiri se, razmišljaj pozitivno, čim več čajčka pij. Kaj pa veš, če boš rodila res čez teden dni, lahko, da boš dva tedna kasneje... Don´t worry!
|
|
|
|
RE: zbolela malo pred pdp-jem 11.12.2007 22:11:19
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ful me v pljučih tišči, grlo me boli, kašljam, počutim se kot bi bila zadrogirana Čutim, da gre bolezen name. Sej se ful pazim strah me je pa, da ne bom obležala. Jaz sem bila ful bolna, sinusi polni gnoja, grlo vneto, kašljala sem 100 na uro, glava me je zaradi zamašenega nosu bolela. Porod so mi pa morali sprožiti, ker je imela pupa čisto malo plodovnice. Je pa ful bad rojevat bolan, ker ti kmalu zmanjka moči - vsaj meni jo je... Dovolili so mi uporabljati Operil, da sem sploh lahko predihavala popadke... Tako, da lepo leži, izogibaj se bolnih ljudi, pij čaj, jej sadje, pa se boš mogoče do poroda zmazala... Pa veliko sreče...Bitjecu v trebuščku pa kar naroči, naj bo še teden dni notri na toplem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?