frutka_
|
Seven PRAVA PRIJATELJICA te bo razumela!!!Jaz imam več prijateljic s katerimi se glede "mama tem" odlično razumem. Ampak odkrito povedano se tudi rada pogovarjam o čem drugem, sploh o službi, ker smo v glavnem iz istega faha!Tako da malo o otrocih, veliko o službah, pa o frajerjih (ki so zdaj že možje!) in odnosih s taščami...hahaha!!!Pravi trdi orehi za možgančke, a ne!? Mislim, da je to čisto običajno, enostavno ne vidijo tvojega položaja ampak so zgolj zunanji opazovalci katerim se zdiš iz drugega planeta! Upam, da mi ne bo katera "karieristka" zamerila ampak življenje je še vse kaj več kot služba in futranje lastnega ega. No, pač mislim da je užitek tudi prestopiti meje in uživati v materinstvu, usranih plenicah, pokozlanih cotah, kaotičnem stanovanju, slabem zadahu, mastnim lasem, raztegnjeni trenerki, strijam, bolečim joškam, šivom tam doli, začasnemu slabšemu seksu, neprespanim nočem,...sem še kaj malega pozabila...ampak ČISTO VSE odtehta en sam samcat nasmehec...takšen nedožen...zapeljiv...nežen...da izvabi še smeh na tvoja usta in potem se pač počutiš ko kraljica!To so moji občutki. Mislim pa, da niso daleč od realnosti tvojih. Ne pozabi pa v tej anarhiji nase, sistem se bo spet sestavil oz. zgradil nanovo, prioritete so ti znane...otrok pa je tvoj sonček in ne si misliti, da kaj velikega in pomembnega zamujaš, če nisi v službi in še nisi odkrila nove teorije za blablabla in če nimaš uau!frizure (GORI&DOLI! da se razumemo!) zato ker je za vse čas...čas za otroka, čas za službo, čas za prijatelje, čas za objem, čas za solzice in čas za sebe... Ne obupaj, ker se bodo pravi prijatelji vrnili ostali pa naj kar korakajo na mestu. Rada se imej, ostani taka kot si, ker takšna si najboljša!!!Za ostale prijateljice pa si gospa mama, da se razumemo!!!
|