|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako bi reagirale/-i
11.12.2007 15:16:46   
Anonimen
.. če bi vaš partner nekega dne prišel domov in vam povedal,  da je šel na testiranje za HIV?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako bi reagirale/-i
11.12.2007 15:19:05   
Anonimen
Vprašala bi ga zakaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 15:19:38   
Anonimen
Zakaj je pa šel na testiranje? Je bil s katero drugo? Nevem, kako bi odreagirala, saj sem samska, a verjetno kar burno... Uh, sem bolj hitre jeze.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 15:20:54   
puncica
Vprašala ga bi zakaj, kakšen je rezultat in kako to izgleda, najbolj pa bi me zanimalo tisto prvo. No če sta čist na frišn v vezi potem valda je dobr vedet kako in kaj ampak če pa je tole veza že kar nekaj let je pa mal sumljivo ja. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 15:22:06   
Anonimen
jaz sem tudi šla lani. pa zakaj bi se mogla delati iz tega kakšen bum? Sicer delam v zdravstvu tudi z ljudmi ki so HIV pozitivni, tako da se vsake nekaj let testiram za vse virusne markarje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 15:23:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jaz sem tudi šla lani. pa zakaj bi se mogla delati iz tega kakšen bum? Sicer delam v zdravstvu tudi z ljudmi ki so HIV pozitivni, tako da se vsake nekaj let testiram za vse virusne markarje!

No jst bi nardila halo....kva za boga se ma za testirat po 11ih letihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 15:23:29   
Anonimen
Saj jaz sem šla tud. Zakaj? Ker je imel tip, s katerim sem seksala zelo veliko partnerk. Pa ostale kolegice so šle tudi, ki so z istim seksale.

To pa res ni nič kaj takega. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 15:24:04   
Anonimen

Mogoče zato, ker je moj partner, ker z njim seksam, ker se tiče tudi mojega življenja. jaz pa imam preveč rada življenje, da bi ga vrgla proč zaradi ene take zamolčane resnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 15:25:36   
Taula
Mogoče zato, ker je moj partner, ker z njim seksam, ker se tiče tudi mojega življenja. jaz pa imam preveč rada življenje, da bi ga vrgla proč zaradi ene take zamolčane resnice.

Točno tako. Če sumi da je kužen ti mora povedati, ker lahko tudi tebe okuži.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2007 15:25:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

No jst bi nardila halo....kva za boga se ma za testirat po 11ih letihuser posted image

kje piše da po 11 letih?

vprašaj ga zakaj je šel, če je imel kako avanturo je že boljše da je šel, če sumi na kaj kot pa da tebe še kaj okuži.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2007 15:25:54   
puppa

Saj jaz sem šla tud. Zakaj? Ker je imel tip, s katerim sem seksala zelo veliko partnerk. Pa ostale kolegice so šle tudi, ki so z istim seksale.

Čak... a prej te pa ni nič skrbelo ko si z njim seksala? pa dajte no Aids pa res ni angina, da bi se dal pozdravit kar tako no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2007 15:26:24   
Anonimen

Ja itak da ni nč tacga če maš novga partnerja. Če bi jst zdej mela novga bi v bistvu zahtevala da gre. Drgač ni šans da seksam brez kondoma.

Sam če maš pa ti tega partnerja že ful let, pa enkrat pride domov in tako prbije....mislm....mal razlike a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2007 15:27:15   
Taula

To pa res ni nič kaj takega.

Če seksaš s takim tipom je treba že prej pamet v roke...kondom nujen. Pa nisem rekla, da ga ti nisi imela..samo poznam primere ki trdijo, da oni nikoli ne bodo fasali HIV. Imajo več sreče, kot pameti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2007 15:29:14   
Anonimen
kje piše da po 11 letih?

V mojem primeru sem pisala če bi šel.

Pa tud ni mi jasno kako z nekom seksaš brez zaščite pol greš pa na test k je možno da je on okuženuser posted image
Mnde ja prej na to mislš.
Pa kaj nimate možganuser posted image
In kaj ti pol pomaga? Prej se gre al ne?
Pa tud kakšna družba madona pa ste če vse kolegice enga dedca naskakujete?
A je sam en dedc v vasiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2007 15:31:03   
Taula
Karin..ima pa tip že talent, da je vse kolegice položil. Mogoče je bil grupič.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.12.2007 15:37:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Karin..ima pa tip že talent, da je vse kolegice položil. Mogoče je bil grupič.user posted image

Ja očino sm bl zategnjene sorte. Ma nekak se mi ne gušta vlečt tiča k so ga mele že vse moje kolegice v user posted image ....user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
11.12.2007 15:37:09   
Marogica
Odkrito povedano, bi tudi mene zanimalo ZAKAJ. Ker če je bil že nekaj let z menoj(torej ni sexal drugod), se ne fiksa ali ima druge možnosti okužbe....me jo vsekakor čisto upravičeno vprašanje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2007 15:39:57   
baguSka
kako bi reagirale/-i .. če bi vaš partner nekega dne prišel domov in vam povedal, da je šel na testiranje za HIV?

Presenecena bi bla. Zakaj glih zdej..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.12.2007 15:40:42   
rija
če bi bil partner "frišen" bi insistirala, da se greva testirat oba.

če pa bi prišel po 15 letih domov s tako idejo, bi me pa kar na rit vrglo. verjetno.
čeprav pri njegovi službi nikoli ne veš. sva že mela konkretne razgovore, da je boljše včasih ne-pomagat, kot pa ogrozit najini življenji. žal, časi so taki....

in prvič sem na to pomislila, ko sem ga opazovala pri "delu" ko je reševal enega otroka in mu brez pomisleka z golimi rokami vlekel jezik iz grla, da se ni zadušil.....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.12.2007 15:40:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Odkrito povedano, bi tudi mene zanimalo ZAKAJ. Ker če je bil že nekaj let z menoj(torej ni sexal drugod), se ne fiksa ali ima druge možnosti okužbe....me jo vsekakor čisto upravičeno vprašanje.

Upravičeno, sploh če izveš po tolkem času, da je imel tip mogoče veliko partnerk.Ali da tip izve od ene bejbe, da jih je veliko imela.

To ni hec, vendar sem še vedno mnenja, hvala bogu, da je tako odprt odnos.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
11.12.2007 15:43:04   
Marogica

To ni hec, vendar sem še vedno mnenja, hvala bogu, da je tako odprt odnos.

Ja odrpt odnos že, se strinjam, da je bolje, da pove , kot pa da ne. Me pa zanima, kje je bil ta odprt odnos prej, ko ga je naokoli namakal?(če je to seveda razlog)

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.12.2007 15:45:13   
Blejka26
varaj me varaj z jutrom se vračaj....

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.12.2007 15:45:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

varaj me varaj z jutrom se vračaj....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam da se kombeka.user posted image

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
11.12.2007 15:46:27   
Anonimen
No naj še povem, da nisva dolgo časa skup. Malo manj kot leto dni. O spolnosti sva se veliko pogovarjala, tudi o bivših, koliko jih je blo.... Se mi zdi da sva kar se tega tiče imela res odprt odnos. Nič skrivanja.
No vseeno me je ta novica mal šokirala.

Zaenkrat mu zaupam in se s tem ne obremenjujem preveč. itak pa nisva nikdar seksala brez zaščite. Ampak tud kondom ni lih neko zagotovilo. če so ženske zanosle s kondomom...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
11.12.2007 15:48:30   
baguSka
itak pa nisva nikdar seksala brez zaščite

ja mogoce se je pa glih zato su testirat.. ker bi rad koncno brez.. user posted image

in kako si ti reagirala? zakaj je pa su, a ti je povedu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?