|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otročki v letu 2006
4.1.2005 18:57:48   
anajmad
Jst sem se pa kr vdala,da bom imela:duda:v letu 2006.Bolj ,ko razmišljam,bolj ko preračunavam,sem se vdala,da bom zopet mamica v parnem 2006.mojo prvo hči sem imela l.1994,drugega sinčka:angel:v letu 2004 in upam,da bosta:duda::duda:v letu 2006.Tako,sem si šlogala:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(neva6,kje si?).
en lp:morje:D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otročki v letu 2006
4.1.2005 19:39:11   
Anonimen
Evo mene!!
Vsake toliko pokukam na RR,se malo poskušam odvaditi od odvisnosti hihi:)-
Ja no anjamad če ti tako čutiš bo pa res:bravo::bravo::duda::duda:Držim pesti:love:

Neva6:rozica:

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otročki v letu 2006
4.1.2005 20:05:01   
Sulfinija
Ojla!!!!!!!

A bi lahko katera tudi meni izračunala kdaj bova dobila končno svojo težko pričakovano :duda:.Stric eden mi je vrtel z verižico in rekel,da bom srečna mamica postala aproila 2006.
Sicer me je danes spet obiskala :hudicek: in tako čez dva mesea bo dve leti odkar se trudiva za najino zelo željeno :duda:.Tolažim se le stem da drug mesec 25.02.imava spet zdravnico v ambulanti za neplodnost ker so moji izvidi vsi ok,mi je možev andriolog rekel in tudsi zdravnixca ,da naju čaka inseminacija se pravi po februarsek razgovoru.Tako sem dans izračunala obisk v ambulanti je 25.02. :hudicek: naj ne bui dobila tam okrog zadnjega februarja in,če bo vse ok me čaka takoj v začetku oziroma na sredini marca prva inseminacija.

Če mi lahko katea napopve za mojo :duda:,če jo res dobim v letu 2006 vama bom iz srca hvalećžna.
Če rabita podatke kar napišita jih vama z veseljem dam in še nekrat hvala!!!!!!!!

Mojca :sloncek:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otročki v letu 2006
4.1.2005 21:03:16   
miska2004
Punce,
če to znate izračunat, se tudi jaz priporočam!

lepa hvala vnaprej, pa eno :rozica: za vsako RRjevko

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otročki v letu 2006
5.1.2005 16:33:08   
enci
anajmad,
mislim, da se ti bom tudi sama takrat pridruzila!!!
Evo nas na novem seznamu za 2006 :bravo::bravo:
he he
lp
enci:metulj:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?