|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   H&M Lj ali Celovec?
4.1.2005 18:14:18   
aljo
Zanimajo me vaše izkušnje pri kupovanju v Avstriji in pri nas.(cene, založenost, itd), cunje za dojenčke 2m+
Hvala za pomoč
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   H&M Lj ali Celovec?
4.1.2005 18:26:26   
Anonimen
Celovec ali pa MB. Celovec se ti bolj splača, ker imaš 2 H&Ma-enega v centru in enega v Südparku!

Če imaš punčko sicer ni problem, se pa le-ta pojavi pri fantkih!

lp,:fis:

(odgovor članu aljo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   H&M Lj ali Celovec?
4.1.2005 18:48:46   
Anonimen
Zato ker v LJ skoraj ni izbire! Ravno danes sem gledala- imajo bež bodi, navaden oranžen, rdeč in sv. moder, ene dve varianti belo.modrega in en temno moder s slikcami in en oranžen s slikcami (pač jasno vse v več šštevilkah): Imajo pa luškane majčke (tisto kot da sta dv- spodaj bela, čez kr. rokavi). Ne vem, meni se ne zdi pretirane izbire:zmeden: Aja, pa še 2 varianti rdeče-modro črtastih so.

(odgovor članu aljo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   H&M Lj ali Celovec?
4.1.2005 18:55:28   
Anonimen
Ja v MBju sem bila prejšnji teden in imajo več stvari!
lp

(odgovor članu aljo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   H&M Lj ali Celovec?
6.1.2005 14:11:26   
Mojca20
Če mene vprašate HM v Ljubljani je živa beda!! Nobene izbire, kar pa je, pa ni vseh številk na razpolago.

(odgovor članu aljo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?