Menstruacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Vilma -> Menstruacija (4.1.2005 15:43:27)

Čisto na kratko o meni za uvod, ker bolj redno pišem na forum, čeprav ga redno prebiram.
S fantom se trudiva že leto in pol za malo pikico. Po opravljenem HSG-ju, treh mesecih jemanja klomifena in tudi laproskopije, ni še vedno nič. Probleme ima tudi fant, saj sva bila zaradi njega že trikrat na spermiogramu.
Zanima pa me naslednje. Koliko prej veste, da boste dobile menstruacijo? Jaz namreč vem že teden dni prej :(( Kako je to sploh mogoče?! Že teden dni prej izgubim upanje in to je tisto, kar me najbolj žalosti. :( Ko grem lulat in se obrišem, mi na wc papirju ostane rozkasta sluz. Ki je definitivno znak, da bo :hudicek: čez par dni prišla.
Ima katera podobne izkušnje ali sem samo jaz tak moron, ki že teden dni prej opazi take znake??
Vsem puncam, ki se trudite želium, da bi v novem letu čim prej zagledale :modri: ali pa :roza:
Pozdravček vsem :rozica:
Vilma

enci -> Menstruacija (4.1.2005 17:03:21)

Ciao Vilma,
mene oz. mojo prihajajoco M izda moj dober obcutek oz. instinkt :(:(:(:( Drugace pa je tudi po padcu BT tocno vem, da bo tisti dan prisel nezazeljen obistk :hudicek:M
Lp
enci:metulj:

buškica -> Menstruacija (4.1.2005 17:37:40)

Ojla,
tud pri meni pride malo prej pogledat taka rjavkasta sluz nato pa se v vsej svoji veličini ulije :hudicek:, pa da to še ni vse me še ornk zvija. na koncu me pa še zapustit noče debelih 10 dni. za znoret.
tako da se lahko potolažiš ker nisi edinaa.
čao
bušica

Anitka -> Menstruacija (4.1.2005 17:53:56)

Hoj Wilma!

Tudi pri meni prihod :hudicek: naznani ta prek... izcedek. Ta mesec skoraj dva tedna prej. A bomo že ugnale to hudičevko.

Anitka:metulj:

natja_ -> Menstruacija (5.1.2005 9:07:53)

Hmmm.... mene pa napihnjen trebuh.... ga že imam.
To rdečko :hudicek: pa (ne) pričakujem od nedelje do srede :zmeden:

natja

Stran: [1]