Grozen strah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

urši77 -> Grozen strah (4.1.2005 15:31:20)

Pozdravljene punce:rozica:
Naj vam povem da sem bila včeraj ponovno pri G na UZ-ju, pa me je pograbil tak nenormalen strah, da mi je pritisk narasel na 170, pulza mi pa sploh ni mogla preštet.Me je sestra v ambulanti hotla nekej mirit, a ji ni ravno uspelo.
Ko sem ležala na UZ sem pa mislila da mi bo srce ven skočilo-še na vsakem UZ-ju do sedaj je bilo vedno kaj slabega in sem se tako bala, da spet kaj ne bi blo v redu z :duda: da me je blo groza.A ko sem na monitorju videla malo pikico, mi je kar malo odleglo. Že 4.nosečnost, pa da tudi zdaj ne bi uspelo( ob klomifenu in zdaj še ob dabrostonu)....ma ni hudič, da zdaj pa ne bo v redu!!!
Sem se pomirila šele ko sem prišla domov:)
Naslednji UZ pa proti koncu meseca in bo takrat ravno 10t in če bo do takrat vse ok, bo -upam- tudi naprej!

Držite pesti, da bo, jaz pa vsaki pošiljam eno:rozica:, za male pikice v trbuščkih pa:angel:

nita -> Grozen strah (4.1.2005 15:39:37)

Držim pesti, da bo še naprej vse vredu!!!

:angel::angel::angel::angel::angel:

Vrtnica1 -> Grozen strah (4.1.2005 16:02:53)

Tudi jaz držim pesti zate in za tvojo :duda:
Tudi jaz imam ta četrtek Uz in me je tudi malo strah, kako bo.
Ampak je treba misliti samo na najbojše, a ne :)
Lp, V. :rozica:

Gina -> Grozen strah (4.1.2005 16:31:06)

:rozica:Držim pesti. Boš videla, tokrat bo vse ok. Počivaj in božaj bušija. :rozica::rozica::rozica:

Dolina -> Grozen strah (4.1.2005 19:23:05)

Držimo pesti! :rozica::rozica::rozica: Štiri je tko lepa številka, da bo zdej vse ok. :rozica::rozica::rozica:

lenika -> Grozen strah (4.1.2005 19:29:33)

Po vsem kar se ti je zgodilo verjamem, da te je strah, pa vendar moraš verjet, da kar v nedogled tako ne gre in da je končno tudi tebi uspelo.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::darilo::rozica::darilo::rozica::darilo:

Stran: [1]