položaj v banjici (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

iza -> položaj v banjici (4.1.2005 15:05:14)

Mi poveste kako naj tamalo pri treh mesecih držim v banjici? Zdaj jo imam z roko podprto pod glavo in jo držim za roko pod pazduho. Ampak banjica je že skoraj premajhna za ta položaj ker rada brca in potem zadane z nogami v konec banjice pa včasih se odrine in potem mi skoraj že z glavo udari v sprednji del banje. A bi jo lahko že bolj sede dala, sam ful je to težko držat ker sama še nič kaj dosti ne pripomore k temu pa odriva se, jaz naj jo pa držim, pa mi skoraj z rok zdrsne!?:zmeden:
Pa pa:miska:

lin -> položaj v banjici (4.1.2005 15:46:14)

Pozdravljena!
Kakšno banjico pa imaš?Mi smo na začetku imela ta najmanjšo in smo pri 3 mes. imeli enak problem,pa smo ji pol kupili največjo banjico(baby center 3.000 sit)
in je bil problem rešen.Zdaj lepo uživa v čofotanju!
Čeprav imamo zdaj že 6 mes. in se kopamo v sedečem položaju!

p.s.Ta prvo banjico pa sedaj uporabljamo za drugi namen!

Gina -> položaj v banjici (4.1.2005 16:28:24)

Če kupiš tako "globoko banjico", ki jo imaš lahko kasneje za perilo, bo lahko notri sedela, pa jo daš na mizo ali kam višje, je lažje za držat. Ali pa čebriček za dojenčka. pa pa

bini -> položaj v banjici (4.1.2005 16:40:27)

če že drži glavico in če imate doma veliko banjo, potem kupite tisti sedežek, ki se pritrdi v banjo, otrok sedi in veselo čofota :) naša mala ima ta sedežek od 6. meseca ampak bi tudi prej že prav prišel, pa še dolgo ga bo rabila se mi zdi, ker je čisto nora na vodo, pa še nama je lažje, ker je ni treba držat ves čas.
lp :sloncek:

mroz -> položaj v banjici (4.1.2005 21:55:21)

Žal odgovora ne poznam in ne morem dosti pomagati. Sama otročka ne morem okopati, mi vedno kdo pomaga. Imam pa zadnje čase velike težave s kopanjem - otrok joka tako zelo, da ga ni mogoče potolažiti. Se je kateri to že zgodilo. Kaj lahko storim. Za pomoč bom zelo hvaležna.

Pazite na svoje cukre!

Gina -> položaj v banjici (4.1.2005 22:05:37)

Kaj pa če bi šla sama z njim v veliko banjo - bi čutil varnost, ker bi se stiskal k tebi?

Blanka77 -> položaj v banjici (5.1.2005 13:08:57)

mroz, te popolnoma razu,e,e. Moja pikica je jokala in tulila kot ne vem kaj. Potem so mi pa na RR svetovale položaj na trebuščku (tud v naročju ni hotla ležat na hrbtu) in je blo vse OK. Poskusi. Zej zelo uživa v kopanju.

iza -> položaj v banjici (5.1.2005 16:12:24)

Bini pa je ta sedežek že za tri mesece starega? Moja še ne kaže nobenih potreb da bi sedla, ne vem ? Glavico še ne drži čist sama.
Banjico mam pa tisto od Brevvija k se skupi z previjalno da na banjo.
lp

Stran: [1]