kako paše.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

leah -> kako paše.... (4.1.2005 14:13:24)

...ležati po dooolllgggeeeemmm času na TREBUHU!!!!:)-:)-:)-:)-

nita -> kako paše.... (4.1.2005 14:21:40)

...Jaz sem že pozabla, kak to zgleda:((:((:((

leah -> kako paše.... (4.1.2005 14:29:14)

Ne skrbi,se boš kmalu spomnila;)

smrček -> kako paše.... (4.1.2005 14:33:09)

Jaz tudi komaj čakam, da se bom še enkrat na trebuhu naspala.:bravo: Kolk časa po porodu pa traja, da se lahko vležeš na trebuh?
Irena 39t

pia1 -> kako paše.... (4.1.2005 14:54:04)

jest bi tud.....

lidia -> kako paše.... (4.1.2005 15:11:25)

jaz tud sanjam o tem...sam bojda so mlekarne problem, tak da nimam ne vem kako velikih pričakovanj tako kmalu po porodu...:metulj:

KIRA -> kako paše.... (4.1.2005 17:26:51)

men pa ni več všeč, pa sem prej vedno na trebuhu spala. najbrž zaradi šivov.

Anonimen -> kako paše.... (4.1.2005 18:07:59)

Jaz sem se na trebuh ulegla že prvi dan po porodu v porodnišnici, je takooooo pasal da sem od oka zaspala :zaspan: In tudi potem, ko sva bili že doma, sem spala na trebuhu, čeprav sem dojila. Itak mleko teče, ne glede a spiš na hrbtu, na trebuhu, na glavi... :grrr:

dory -> kako paše.... (5.1.2005 7:25:18)

Jaz sem mela CR...po dveh mesecih sem prvic upala spat na trebuhu...in danes niti ne vem kako je ce imas trebuscka :)

KIRA -> kako paše.... (5.1.2005 10:29:01)

saj pika. ravno zato meni ne paše. zaradi šivov najbrž. prej sem pa tako rada na trebuhu spala. mogoče zato tudi slabo spim zadnje čase.
punce - tiste s CR - kako dolgo so vas boleli šivi? moja punči bo 5 mesecev drug teden, pa me vsake tolko še zmeraj tako boli da je za znoret. ampak občasno, ne vsak dan. sploh ne morem ugotovit zakaj. se probam ne naprezat, pa nič ne primam tam, skratka nič takega.

KIRA -> kako paše.... (5.1.2005 10:29:01)

saj pika. ravno zato meni ne paše. zaradi šivov najbrž. prej sem pa tako rada na trebuhu spala. mogoče zato tudi slabo spim zadnje čase.
punce - tiste s CR - kako dolgo so vas boleli šivi? moja punči bo 5 mesecev drug teden, pa me vsake tolko še zmeraj tako boli da je za znoret. ampak občasno, ne vsak dan. sploh ne morem ugotovit zakaj. se probam ne naprezat, pa nič ne primam tam, skratka nič takega.

dory -> kako paše.... (5.1.2005 10:59:36)

Jaz sem mela ene dva mesca tezave....zdej na mestu,kjer sem bla sivana ni vec tezav..imam pa druge,verjetno pogojene od CR...

Seven* -> kako paše.... (5.1.2005 20:34:47)

Jaz bi tud, pa nimam josk kam dat. Me prevec bolijo. Kak je ze tisto glede josk? Na eno se vlezes, z drugo se pa pokrijes? :)- :)- :)-

BarbaraE -> kako paše.... (6.1.2005 15:49:12)

Leah!! Ne mi lušte delat! Sama se že kar nekaj časa ubadam, kako v redu spati na levem boku, ki ga najbolj priporočajo. Itak da pa prakticiram še spanje na hrbtu in desnem boku, ampak ni več tako dobrega spanja. Spanje na trebuhu pa - hmmm, kaj je že to???
Očitno se na tak način pripravljam na neprespane noči, ko bo dojenček tu? :zmeden:

Vse, ki že spite oz. še spite na trebuhu, prosim, da uživate še en mal zame, a prav? :rozica:

Barbara, 28t 3/7

Stran: [1]