|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi pregled za neplodnost
10.12.2007 18:54:43   
zvezdica.1
Ko greš prvič v ambulanto za neplodnost ti vzamejo tudi kri ali ne? Prosim vas če mi lahko katera odgovori na vprašanje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi pregled za neplodnost
10.12.2007 19:17:51   
snežinka7
Nevem, meni je niso vzeli. 

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 19:20:19   
Anonimen
http://www.ivf-mb.net/onas.htm

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 19:23:08   
zorica

Midva sva prvič dobila napotnice za odvzem krvi.Za moškega je vseeno kdaj da, ženska pa  mora dati določen dan v ciklusu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 20:12:18   
jazzz27
čao

iz prve roke ti lahko povem, ker sem bila danes prvič v ambulanti za neplodnost. Sicer ne vem, kam greš ali si že bila, jaz sem bila pri Rešu v Dravljah...in sicer...kri moraš dati prve štiri dni M! Če seveda spašuješ za kri glede hormonov, tako da meni je žal, da nisem prej poklicala in vprašala, če grem dati kri, pa bi mi danes lahko že kaj povedal!! 

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 9:11:22   
anci banci
oj ... najbolje da to že pri svojem ginekologu opraviš...
če ne ti pa da napotnico za odvzem krvi na kliniki za neplodnost...
jaz sem to že prej opravila pri svojemu ginekologu in sem te rezultate že odnesla k dr.Rešu....

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

ime
symba

katero ime ti je lepše?

tadej (42%)

matic (58%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!