Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč!!! močno vneta ritka 10.12.2007 23:03:46
|
|
|
|
monja79
|
Pa če slučajno uporabljaš čistilne robčke za rito (katerekoli) - stran z njimi in to takoj. Pa rito lepo z vodo (ali s kamilčkami in hrastovim lubjem) umivat in potem osušit. Mi se riti s čistilnimi robčki ne smemo niti na daleč približat, ker imamo takoj rdečo rit, pa še srbet ga začne, da si do krastic spraska.
|
|
|
|
RE: pomoč!!! močno vneta ritka 10.12.2007 23:35:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
pr na stud, lulika. Mi je pa v lekarni predlgalada naj dam malo praške in canestena. In se že zboljšuje!Upam, da bo kmal ql.
|
|
RE: pomoč!!! močno vneta ritka 11.12.2007 1:09:37
|
|
|
|
massylou
|
Mi na srečo nismo nikoli imeli takega vnetja: malo pikic in rdečine, pa je Bepanthen prijel. Rita se mora luftat, tudi če se polula/pokaka na tanajbol fino dekico. Ker urin in kakec še bolj dražita rano in se lahko tudi zagnoji. Med previjanji briši z bebe-vato, ki jo namočiš v mlačni vodi, da malega ne draži še bolj. Kemikalije stran (robčki pa to). Nekoč so prodajali (ne vem če še) kremice s silikonom. Po luftanju in negi z drugimi kremicami z njo namažeš suho rito, da urin ne pride v stik s poškodovano kožo. Sploh ponoči. Je pa ribje olje res fajn. Stara stvar ampak fina. Pa cartaj malega. Je bogi in ga peče, razume pa nič za kaj se gre. Upam, da bo hitro prešlo. Navijam za vas
|
|
|
|
RE: pomoč!!! močno vneta ritka 11.12.2007 11:06:53
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78 pr na stud, lulika. Mi je pa v lekarni predlgalada naj dam malo praške in canestena. In se že zboljšuje!Upam, da bo kmal ql. pikice že zginle, še malordeče je, pa sem prvič včer namazala.Poskusit ni greh, rezultati so bli vidni koj pol pa z vsakim previjanje bolje.Tudi vam želim, da bo kmalu tako.
|
|
RE: pomoč!!! močno vneta ritka 11.12.2007 11:17:13
|
|
|
|
Aja32
|
Mi smo zapriseženi luftarji... Tudi, če nimamo vnete riti.... Drugače pa proč s plenico, lepo luftat in praško pasto ali pa cinkovo pasto uporabi, pa mislim, da bo kmalu bolje.... Aja, pa takrat ko je vneta, stran s čistilnimi robčki...
|
|
|
|
RE: pomoč!!! močno vneta ritka 11.12.2007 13:35:13
|
|
|
|
mišk
|
Meni je patronažna priporočila Sudocrem, če bi se kaj takega zgodilo.
|
|
|
|
RE: pomoč!!! močno vneta ritka 11.12.2007 16:44:35
|
|
|
|
sandra85
|
ribodermin=ZAKON! nevem, če je že kera napisala, ker nisem brala, ampak je vredno poskusit!!!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: pomoč!!! močno vneta ritka 11.12.2007 21:11:41
|
|
|
|
us
|
Tudi jaz sem doma imela vsa mazila, ki si jih naštela - sm vse poskusla in ni nič pomagal. Na koncu sem ubogala mami, mali ritko napudrala in glej čudež, že po treh dneh je bilo boljše - pa tudi luftale sva ritko veliko, sva imele veliko časa za igranje. Drugače pa Gabi ne prenese drugih plenic kot Pamperske active fit pa še to samo nemške - sem zdele jih kupila v DMu pa so ble angleške in mamo spet vneto rito, ki jo veselo pudramo. občasno jo še namažem s hladilnim mazilom, ki vsebuje olivno olje. upam, da je pri vas že kaj bolje. lp, uš
|
|
|
|
RE: pomoč!!! močno vneta ritka 11.12.2007 21:33:14
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Nam samo praška pasta pomaga, pa čimveč rito na zraku! Predvsem to je pomebno, da si res daš za cilj, da je rita čimveč na zraku, naj skače z navadno tetra pelnico ovito okrog ritke vsaj en teden okrog. TO je nam edino zares pomagalo. Včasih sploh ni dobro dajati gor preveč preparatov, ker koža se sama najbolj zna celiti, samo je pa treba posušiti ritko, DA SE MALO SPOČIJE OD VSEGA. Vsaj pri nas je to pomagalo, pa je imel že ŽIVE RANE, JE BIL RES REVEŽ!
|
|
|
|
RE: pomoč!!! močno vneta ritka 11.12.2007 22:16:40
|
|
|
|
madela
|
Mi smo imeli kar hude probleme s to našo malo ritko.Preiskušala sem vse mogoče kreme,pa ni nič pomagalo. Po nasvetu zdravnice sem nehala uporabljat te otroške krpice in kupila krpice od tatam,ki jih zmočiš z navadno vodo in stanje se je takoj izboljšalo Če pa sedaj pride do težav z ritko,pa nam zelo pomega krema Penaten.Sicer jo je težko razmazat,kot bi bila smola ,ampak pomaga.Tiste rdeče pikice kar posuši. Že po enkkratnem namazu je dosti bolje.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?