Martina27 -> Februarke (4.1.2005 17:47:10)
|
Lep pozdravček! Tud jaz sem srečna februarka in sicer imam rok 14.02 in z mojim dragim pričakujeva :modri: Kaj vam naj rečem,namesto,da bi me bilo čim manj strah me je vedno bolj strah poroda.Bojim se tudi kako bo kaj z dojenjem,ker glede na to ko berem knjige in noter pišejo takšne in drugačne stvari mi ni jasno kako in kaj bom jaz to vse obvladala.Ampak na koncu si mislim zanj bom pač potrpela. Ponoči več ne spim,najhuje je ko se moram obrnit iz enega boka na drugega,zgaga me peče že kakšne tri mesece,križ me ful boli,pa ta sramna kost,sam mi je zdravnik rekel,da je to normalno,ker je obrnjen dol in mi pač tja ful pritiska. Za mojega pikeca že imam vse,tud posteljico imam že pripravljeno,sem jo pa prekrila z eno rjuho,vse stvari sem že preprala in popeglala,tud torbo sem mojemu že pripravila,tako da še sam on mi mora dat znak kdaj bo čas,da se spoznamo.Joooj tega trenutka se pa resnično najbolj veselim in vem,da bom jokala kakor mali otrok. Jutri ravno grem malo k staršem za 14 dni v Maribor in upam,da me nebo kaj tam vlovilo.Začnem namreč z materinsko šolo,pa pač mal še jih grem pogledat pred porodom. No,to bo zaenkrat vse:sloncek::sloncek: Lep pozdrav od :nosecka:Martine in mojga sončka:angel:
|
|
|
|