Sekundarna neplodnost (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

gal200 -> Sekundarna neplodnost (10.12.2007 18:03:25)

Mi lahko kdo svetuje?

S partnerjem imava že enega otroka (7), sedaj sva se odločila za naraščaj.Problem: trudiva se že leto dni a še vedno vsak mesec v tistem času tečejo solze žalosti. Skoraj sem že obupala. ima kdo kak nasvet?

zorica -> RE: Fwd: Trudima se že leto dni (10.12.2007 19:21:27)

Sta že bila na kakšnih preiskavah?Večkrat se zgodi, da ima ženska enega otroka, drugi pa noče in noče priti.

snežinka7 -> RE: Fwd: Trudima se že leto dni (10.12.2007 19:22:16)

Ojla. Lahko ti samo rečem, da to še ni nič midva še nimava nobenega otroka, pa se trudiva že več kot dve leti. Tako, da ne obupaj in se probaj sprostiti in pozabi na vse to pa bo. Vsaj jaz tako upam in poskušam iz meseca v mesec pozabiti in se sprostiti. Držim ti pesti, da ti čimprej rata. Drži se.
lp

buča -> RE: Fwd: Trudima se že leto dni (26.12.2007 16:15:36)

pri nas je podobna stvar...prvič zanosila v prvo,potem sem rodila mrtvega otročka v 5 mes...potem drugič sem zanosila v 3 ciklusih,sedaj imava doma 4,5 letno pupiko.na tretjo nosečnost sva potem čakala kar 19 mesecev,zakaj,ne vem...imela sem ss v 8 tednu.na 4 nosečnost sedaj čakava 13 mesecev,pa še nič.21.1.2008 grem na laparo in hsg.otroček je res zaželjen,ne samo z moje,temveč tudi z njegove in tudi najina pupika bi rada imela-po njenem sestrico....kaj je narobe,da je šlo včasih vse gladko,vsaj z zanositvijo,ne vem,najbrž pa imajo zraven kaj tudi leta-prvič sem bila stara 24 let,marca 08 pa bom že 31..

Stran: [1]