|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled za hepatitis b
10.12.2007 14:49:49   
Anonimen
Mene pa samo zanima ce v nosecnosti delajo pregled za hepatitis b.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.12.2007 9:40:40 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno
10.12.2007 14:53:31   
*mancaG*
ja mislim da ja v 30 ali 32 t!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 14:56:11   
Leiah
Meni so naredili test za hepatitis B, sifilis, toksoplazmo.. Mislim, da je to celo obvezno, da naredijouser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 14:58:51   
Anonimen
zj sm zvedla da ma moj moz hepstits b,kako ga potem jaz in moja dva otroka nimamo????????????????????ne spomnim se da bi bla cepljena

(odgovor članu Leiah)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 15:01:13   
polly80
če se te je slučajno strah,da si okužena,najbolje da greš k zdravniku in ti vzame kri,pa v primeru,da si,te cepijo.jaz imam takšno službo,da sem bila cepljena (preventivno) že pred nosečnostjo,zato se niti nisem zanimala,ali delajo teste al ne.

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 15:06:43   
polly80
ja mogoče se je pa tvoj mož okužil kasneje!?
s krvjo in spolnimi odnosi se laho okužiš..možno je tudi,da se okužiš,pa okužbo preboliš celo brez znakov okužbe..tako nekateri izvejo,da so preboleli hepatitis b,pa sploh niso vedeli..
preberi to:
http://www.zzv-kr.si/Content.aspx?page_id=68

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2007 15:32:30   
Naja30
Te teste ti delajo že na začetku nosečnosti, če se ne motim user posted image  Če sumiš na to bolezen, povej G in te bo dal na testiranje še enkrat.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2007 18:54:58   
Anonimen
Moj ati ima hepatitis B.Pa ga nismo dobili ne mami in ne midva z bratom.So nas pa kljub temu cepili.Ima neprenosljivega.
Cepijo tebe in ob rojstvu dojenčka (pomoje je še tko)

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 8:46:10   
tasyo
Če te skrbi, pojdi do G, povej kako stojijo stvari in te bo testirala. Cepljena si pa lahko tudi v nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?