želva -> RE: Decemberčki 007 (2.9.2008 20:37:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 žELVA, Trdozimc, kdaj bomo vdarle 200tko Ne vem, ne vem. Se pogovarjamo kot gluha, nema in slepa ElaM pa nas ignorira, tako da .... Prestavljeno za nedoločen čas neki tazga ja Mi jmo že vse skutke, jogurte, kar je mlečnega. Včasih tudi že kravje mleko. Ji kupim svežega in ima vsake tok zajtrk z Km. Mi imamo našo tudi že v avtosedežu, notri bolj uživa, ker več vidi, edino če zaspi, ji glava tok čudn dol visi. Bi ji mogli tisto za okol vrata kupit, sam bo vrjetn si stran vlekla Tako kot kape in klobučke, ni vrjante da ostane kaj na glavi. A pa vaši ko se takole sami uspavajo v postelji, nič ne protestirajo Naši se hoče strgat in to kat tuli in skače tam notr, se nič ne zmatra. Ravno zato imava zvečer kašico kar po flaški, da se uspava in pol sam z dudo zamenjam in je. Sva imele danes ponoč žurko, ker je nisem hotla k sebi v posteljo vzet(sem jo mal razvadla, ko je parkrat tok tulila v sanjah), zdej me pa že zeza. Se je drla prav na silo 1 uro, pol sem ji mogla še ene trikrat dudo popravit, da je skup padla. Pa čez eno uro spet jambranje. Tako, da Andreja smo na istem kar se spanja tiče. Mi se pa že na biciklu vozimo in tamala ful uživa, nič ne protestira kot v vozičku. Sam se kar brez čelade okol furamo , sem kar pozabila, da to morajo met na buči. Sem zdej gledala nekaj v BC, pa imajo samo eno vrsto So pa poceni 15 eur, sem mislila, da to bo spet ful dnara. Bo treba v šoping.
|
|
|
|