lucika -> RE: Oktober 2006 - 3 (8.1.2008 20:18:19)
|
o, haj altati? ja, res je. v pisarni smo sami mladi, direktorji so zaprti čist na drugem koncu...tak da je kr ok...edino ne vem kaj mučkajo s pogodbo... pa ok, dočakala jo menda bom, upam samo da bo vredu. sicer pa trenutno nimam veliko za izbirat, ker je stanje na štajerskem porazno. aja, edino to me moti, da imamo eno uro malice, potem pa delamo do 15.30. pa gre moj po malega, in me počakata, ko jaz zaključim. oba zdaj hodiva na malico, tako da mi ni potrebno kuhati. sem se glih spomnila, da sem ob 11 nazadnje jedla:) bi lahko zdaj kaj naredila...ne vem, če moj ni lačen, al rečt ne upa:) mali je pa prava faca. sam mal mi je bogi, ker zjutraj spi kot polhec. sem mu danes tiscala flasko, pa se ni prebudil. sem jo umaknila, pa je verjetno začutil mleko na ustnicah. pa si je hitro potisnil pešico v usta, kot mali dojenčki. taaaak je bil lep za pojest! in ko končno sit odpre še učke, je pa itak en sam nasmešek...res sem vesela, si ne predstavljam,kak bi bilo, (in vem da bi znalo bit) drenje že navsezgodaj... pa kaj govorim, to ste ve vse jeseni dale skoz; jaz sem takrat obupovala nad svojo usodo, pa je šlo malo mimo mene, kako ste se pri drugih vstajali in navajali na varstvo in to...
|
|
|
|