@lina -> RE: Oktober 2006 - 3 (7.1.2008 9:38:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Glede apetita se jaz pri Lanu tudi ne morem pritoževati, je res ješč, skoz bi nekaj žvečil. Čeprav pa se ne redi prav najbolj. Zadnjič sem ga prijela oblečenega in stopila na vago z njim, pa mu je pokazalo zgolj 10,2 kg. Tako da sama ne vem, kaj narediti. Sicer je res skoz aktiven, na nogah in v elementu je ves čas, ko ne spi, in očitno vse sproti pokuri. Ne vem, a naj začnem bolj s kakšno tako hrano ala gresi, čeprav ni ravno najbolj fen. Mislim, da mu morda res premalo OH damo. Kaj pa vem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Maxica, tudi naša domača vaga vedno pokaže drugače kot tista tam. Za Matjaža jaz še nisem ziher, da je prišel na 10 kg. Jure jih je imel že pri enem letu več kot 11kg, tole moje pišče pa za vsako virozo mal shujša. Pa vmes tako lepo melje in drobi, ko je zdrav, mu malo zalije te njegove koščice, potem pa zakuha in puf mu upadejo lička. Pri enem letu je naju dala zdravnica na kontrolo čez en mesec, ker kao nič ni pridobil, pa je imel ravno zdravo obdobje, in je v 1 mes. pridobil 300g, pa ga je ful pohvalila... Mene sodelavke bodrijo, da naj ne poslušam samo zdravnikov, ker včasih samo pamet solijo... potem pa pridejo v puberteto in imajo kar naenkrat preveliko težo...potem mu boš morala pa od ust trgat... Še vedno mislim, da otročki sami dobro vejo, koliko zmorejo.
|
|
|
|