Anonimen -> RE: Oktober 2006 - 3 (4.1.2008 13:27:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 hmmmm kaj naredit? Brina kašlja že 3 mesece...začeo se je malo pred 1 RD...pa ni imela vročine je kašljala mokro in ker se je vleklo ji je P vzela kri in ji predpisala Hiconcil....nakar se stanje za ene 2 dni umiri ...nato pa spet kašelj v novi rundi......P reče ja potem je pa sigurno virusno ....pa da bo izzvenelo naj ukinem AB...OK...kašelj se je v teh dobrih 2 mesecih res umiril čez dan ga ni ampak ponoči pa še vedno nabija ...predvsem zjutraj. Kupili smo vlažilec....nič....mogoče je samo kašelj zdej namesto suh spet moker (???) mazala sem jo z materino dušico ....nič...no in danes greva spet k P ....naj jo posluša in baje se ne sliši nič.....ampak vseeno ji predpiše sumamed...da to je pa zdej AB z širšim spektrom delovanja in da je to lahko neki bronho???(pozabla). Kri ji ni vzela. Zdej sm pa v dilemi. Govorila z žlahtnikom ki je pulmolog...sicer za odrasle...pravi da on AB brez pregleda krvi nebi dal...po možnosti je potrebno dat izpljunek in gojiti bakterijo...ampak vseeno pravi da ve da je težko to pri tako majhnih otrokih naredit....OK....kličem nazaj P in jo prosim naj nama da pregledat kri....pa mi reče da se na krvi itak nebo nič videlo....potem se lepo pogovarjava in pravi ja pol i pa ne dat antibiotika če vsa je tko strah tega AB....hkrati pa mi trdi da ni nič hudega tale sumamed. Aja vročine sploh nismo imeli nikoli. glb? jaz sem enkrat tako kašljala (pa zdaj se mi dozdeva, da bo isto)- SUH KAŠELJ, POTEM MOKER IN SUH, ne moreš se odkašljat, sem pa prav razcepišče bronhov čutila, kar pihalo mi je po sapniku........pa dr. kao ni nič slišala, pa sem ji rekla, da če jaz, ko diham čutim kje imam razcepišče........da potem to ni normalno.........mi je dala sumamed (da bom dala mir kao[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ), je takoj prva tableta prijela in potem je bil mir!!! Jaz bi ji dala sumamed, se ti pa lahko zgodi, da boš morala še kakšen antibiotik sprobati, preden bo boljše ( ČE NI PREGLEDA KRVI/ IZPLJUNKA IN NAREJENEGA ANTIBIOGRAMA, POTEM KAR NA SLEPO PROBAVAJO[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ( ampak meni je sumamed pomagal!) PA KO ENKRAT ZAČNEŠ JEMATI ANTIBIOTIK, GA POJEJTE DO KONCA, NE KAR NEHAT, KER KAO NE POMAGA?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!! ŠELE, KO NAREDIŠ CELO KURO Z NJIM IN ČE NI BOLJŠE, GREŠ K ZDRAVNIKU!!!!
|
|
|
|