lucika -> RE: Oktober 2006 - 3 (20.12.2007 9:50:46)
|
sem napisala en dooollg post, pa mi je račudelnik reku sory, ne bo šlo:( hvala za čestitke za službo. so plusi in so minusi, tak da ostajam nevtralna, do rahlo navdušena. delo bo v nabavi, tujina, plače nismo omenjali, bo presenečenje, delovni čas je isti kot možev, firmi sta sosednji. zdaj lahko hodim peš, ko se selimo pa z enim avtom. mali bo šel babici, ki je v sosednji hiši od naše nove. zdaj ga bomo morali vozit (cca.3km); pol pa bo itak lahko kar spal naprej... imamo neke borbe na banki. ma, manj kot imaš denarja, več ti povsod kasirajo in bolj zajbavajo. ampak jaz se ne dam. smo dobili nekega idiotskega cenilca, ki meni, da je bolj realen od sodnozapriseženih cenilcev (ker on ima pa le tečaj al karkoli), pa ceni hišo na vrednost po kateri jo lahko proda v dveh dneh. pa manj kot 1o miljonov bomo kredita vzeli, pa imajo take bedaste. zdaj se sekiram zaradi tega, kaj si en idiot misli. ma, najrajš bi drugega poklicali, samo zato, da vidim kdo ima prav. ampak mi je škoda 200 eurov. mah, pol ga bom, ko bomo s hišo gotovi... no, zdaj bom dala ok, da me spet ne vrže ven.
|
|
|
|