frrrr -> RE: Oktober 2006 - 3 (14.2.2008 21:38:45)
|
lucika - vse najboljše za tvoj RD! [sm=bravo.gif] bodi tako srečna še naprej... in predvsem bodi pozitivka! Maxica - Lan in Jaša sta itaq skoz nekje ista pr vsem... samo js se bolj hvalim z njegovim govorjenjem kot ti [sm=smiley36.gif] Pikabu - opisa vaše poti na morje se spomnem, samo lokacije se pa nisem... sta se mi zdela zelo pogumna, da sta šla na tako dolgo pot z otročkoma... se je poznalo, da sta bila zorganizirana v nulo in ni bilo problemov mis - super za morfologijo [sm=bravo.gif] tebe pa verjetno mau hormoni matrajo in te vržejo izpadi Tine tolk iz tira... tudi me preživljamo isto izsiljevanje... s Tino ni nič narobe, s tabo pa tudi ne... vse bo ok, dobra mamica si! *lina* - na TV3 vrtijo tale Super Nanny... v vseh primerih črtajo stare starše in v prevzgoji sodelujejo le starši... največkrat je res problem v starših... če imaš pa v bližini stare starše in ima otrok stik tudi z njimi, je pa nemogoče otroka prevzgojit, če stari starši ne sodelujejo in otroku postavljajo enake zahteve - ampak to govoriva seveda o starejših otrocih [sm=smiley1.gif] Tristan je pa prava faca [sm=bravo.gif] s tamaučkom sva šla danes na eno šetnjo proti vrtcu in igrišču... že pred hišo se je začelo upiranje držanja za roke... sem vztrajala vso pot in je skoz neki cmevkal... varnost na prvem mestu, sicer ga bom pa razvajala [sm=smiley1.gif] vmes se mi je 3x vrgel nazaj, sem ga kr na tleh pustila (preverila, da je varno, seveda) in se je hitro pobral, ter bil potem minutko ali dve priden. na otroškem igrišču pri vrtcu ni in ni hotel iti naprej, zato sem šla kr sama in mu rekla adijo -> je full zašibal za mano in ko sem se obrnila, se je začel smejat, ter lezel nazaj [sm=zmeden.gif] to sva ponovila enih 4x, potem je pa šlo dalje... noro... ga bomo že zdresirali [sm=smiley36.gif] drgač sem ga pa dans postrigla... je spet tak tapravi fantek [sm=smiley1.gif] se je pa nekaj bal mašince [sm=zmeden.gif] je kr iz stola zlezel (trip trap nesem v kopalnico pred ogledalo) in sva potem sedela na tleh, se je stiskal k meni, js sm ga pa postrigla... sva rekla z možem, da če popustiva in ga ne postriževa, bo naslednjič čist nemogoče striženje... pa je malo jamral, potem pa se vdal in se čudil svoji lepi novi frizuri [sm=smiley1.gif] Arabela - super za ekpresnega atija [sm=smiley36.gif] altati - sem poslala mail kr nekaj osebam naprej... Evik je že vpisana, ena kolegica se javila, da gresta obe s cimro, od drugih pa še ni bilo odziva [sm=zmeden.gif] upam, da jih bo čimveč. mene so v torek hoteli kr odslovit, pol sem pa rekla, da je za majhno punčko, ki čaka darovalca in so se usmilili, ter poklicali gospo, s katero sem prejšnji dan po telefonu govorila. upam, da bomo mali oktobrki kaj pomagali in bo potem vse samo še grd spomin v prelepem in dolgem nadaljnem življenju. *anč* - še naprej tako pozitivno! [sm=bravo.gif] piskot - pozdravi se, da boš izkoristila lep sobotni dan na snegu [sm=bravo.gif]
|
|
|
|