mis -> RE: Oktober 2006 - 3 (3.2.2008 14:24:22)
|
Končno sem našla čas. Da vas pozdravim. mi smo bolj tako tako. Čez dan še gre, ponoči pa prava štala. Včerajšnja je bila dobra. Je do 3h spala, pol je bila pa pri nama. Danes je pa zvečer ko sem jo dajala spat začela še kašljat. no, zaspala je lepo, ampak potem sva jo ob 1h preselila v spalnico, pa po prsih namazala, pa vročino merit, ob 4h ponoči svečko, no pol je zaspala za dve uri. pa spet jok. pojma nimam kaj je to, ko se s takim jokom zbudi. Prav vrešči. Nekaj jo mora ornk bolet. V petek sva bili pri zdravniku, ampak v petek popoldan pri nas ni nobenega pediatra več, samo šolski.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa je dala svečke, pa kaose neki kaže, da bi lahko bilo bakterijsko, pa še ni čist. Pa je dala kar antibiotik. Samo jaz mislim, da če ni čisto jasno, da je bolj slabo kot dobro dajat antibiotik. Bom vidla kaj bo do jutri, pa bom šla k svojemu, če bo treba.- S tem da prej je imela samo 37 vročino. Mogoče še nočna svečka drži. Bom vidla zvečer. @lina, jest bi tud šla na karnaval, pa ne upam...
|
|
|
|