lucika -> RE: Oktober 2006 - 3 (13.12.2007 15:33:50)
|
helou! po treh poiskusih uspavanja je mali končno omagal. ma, zunaj pa se že mrači:) kako so dnevi kratki....komaj čakam, da se začnejo ponovno daljšat. pa saj, en dva tri, in zima bo mimo. jupi. moci, ne glej me grdo, jaz imam raje sončka. za darila pojma nimam. sem kupila valj od bombažkov. ga obožuje pri sosedih, me zanima, če bo doma tudi tako:) sem imela namen za božička, pa sem se spomnila, da ima jutri god. torej bo za god, za božička pa nekaj drugega. kaj, pa pojma nimam.... ko se mi pa zdi, da je vse ostalo bolj zanimivo kot igrače. sosedi spet norijo, upam, da mi ne zbudijo malega:( Včasih se sprašujem ,kako mi bo, ko bomo izven mesta doma; sem tu le navajena trgovin, pa folka okoli, pa sosedov ene vrate stran...po drugi strani pa kooomaj čakam, da se zbudim v mirno jutro, ko ti noben ne skače po uhah, ko lahko spiš ko ti je volja (in tvoji družini) in ne ko sosedi blagovolijo dat mir...ne vem, kaj imam jaz to za eno bolezen, ampak ob tem ropotanju postanem cela živčna. in ob tem, če kdo cmoka ko je, pa če kdo smrči. brrrr, se sploh ne pomirim...
|
|
|
|