altati -> RE: Oktober 2006 - 3 (16.1.2008 21:36:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: moci še nekaj vprašam: kolikokrat na dan čistite s fiziloško noske, iz katerih teče? tudi 10x ali več na dan, če je potreba...če teče, če smrka....2x se mi zdi premalo.To je bolj preventiva. Jaz nafilam s fiziološko in z elektronsko pumpco posesam. moci, imej v glavi, da jo to ne boli. Ker je res ne. Da se samo upira. Bolj boš vztrajna, pogosteje kot boš to izvajala, prej se bo navadila. Ne povzročaš ji bolečin, ampak olajšanje. Pomisli nase, kako se bolj počutiš, ko očistiš zabasan nos. se popolnoma strinjam, samo ona se toliko upira, da jo to boli. zadnjič je toliko sunila, da sem jo ranila do krvi. večkrat ko boš to izvajala, bolj ko boš vztrajna, prej se bo nehala upirati...verjemi! pa kar pogumno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]! Če ne gre drugače, jo daj v naročje, primi z desno roko okrog ram, stistni fejst njene rokice, in glavo s svojo desno roko in akcija....če je prijem pravi, se ne more premikat.
|
|
|
|