|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča
10.12.2007 21:22:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36

Ne pozabi,da ga je ona rodila ne zase ampak zate.user posted image

A ti si pa svoje otroke rodila za tvoje bodoče snahe/zete?user posted image

Kaj pa, za sužnje po tvoje????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
10.12.2007 22:35:24   
Anonimen
BAKFARK! če ne veš brati in razbrati kaj sem hotela povedat pol ne klati neumnosti. Nikomu nič ne sponašam ne babici in ne mami. Zakaj sem ob mami, ker me nikoli ni pustila na cedilu razen tega da je dala več na sestro, ki pa je starejša in ne mlajša. Sploh ne hlinim žrtve ampak sem želela pokazat kak se v življenju vse obrne. In če je nehče do mene bil celo življenje svinja ( govorim primer) in nisem od njega imela nič, ne prijateljstva ne ene tople besede ali ponujene roke pol še ga zdaj ne rabim. Štekaš? Kje piše da moreš tkoj skočit če je nehče boaln. Halo? Kje pa je od anonimne tašča bila ko je njen mož bil bolan ali pa otroci? In ko so imeli mogoče kakšne težavice? Ni je bilo. A zdaj pa ko je stara gospa bolana zdaj pa naj vsi plešejo kak ona žvižga? Jok brate odpade. Če do zdaj nisi vedla da obstajamo še ti zdaj ni treba. Ja in kdo pol izkorišča? Ona. Do zdaj se ni zmenla za nikoga a naenkrat pa ve vsak dan klicat sina k sebi. To pa ne! Nisem nesramna sploh ne , ampak sem prevelikokrat naedla takim ljudem. Ko pa so bili zdravi ali pa se z mojo pomočjo pobrali iz stiske takrat pa so pozabli na mene. Pa nikomu ne sponašam. Le DOBROTA JE SIROTA! A ko pa sem jaz potrebovala te ljudi pa nikjer nikogar. Zapomni si da ljudje ki se prej niso zmenli za tebe pol naenkrat pa vsak dan klicarijo, so največji hinavci in izkoriščevalci. Jaz rade volje pomagam ne pa tistemi, ki 10 let obrača vstran glavo ko me vidi a pol pa me ve klicat pa prosit za to in za ono. Ne ne mene je dobrota izučila. Vsekakor anonimni svetujem da se pogovori z možem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
10.12.2007 22:46:58   
Anonimen
Jaz mislim, da se ji tvoj mož preveč pusti. Lepo od njega, da skrbi za njo in jo obiskuje, ampak on ima svojo družino in svoje obveznosti. Očitno tašča ve, koga lahko nase veže v bolezni in kdo teka okoli nje. Mogoče je pa še tu malo njene ljubosumnosti do tebe. Kdo ve? Vsekakor je tvoj mož tisti, ki mora postaviti meje. Ko ga ne bo več potrebovala verjemi, da ne bo nič več vreden, kot je bil, preden je začel tekati k njej. Za tvojega moža pa mislim, da se mu še fajn zdi, da ga njena ljuba mamica potrebuje, sploh, ker v preteklosti ni dobil dovolj pozornosti. Jaz bi se na tvojem mestu resno pogovorila z njim in mu povedala, kaj te moti, preden postane tisti pravi mamin sinek, sploh pa, ker se je začela vtikati v vajino življenje. Pa srečno.

Pa še nekaj. Prav imaš, Nestrpna. Vem iz lastnega primera.user posted image  Lp

< Sporočilo je popravil decembrka -- 10.12.2007 22:48:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
10.12.2007 22:51:29   
Anonimen
Lepo bi bilo slišati še taščino plat zgodbe.... Mislim, da kar tako obsojati, res ne gre.... Vedno je za sodbo treba slišati obe plati, kakor za nasvete po mojem... user posted image

Pa si se sploh pogovorila z možem? Se mi ne da za nazaj brati, kaj pravi on na to, o čem ti razmišljaš? Mislim, da bi bilo dobro, da namesto, da nam tu pišeš, poveš njemu, kako pa kaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.12.2007 22:56:23   
Anonimen
Jaz mislim, da se ji tvoj mož preveč pusti. Lepo od njega, da skrbi za njo in jo obiskuje, ampak on ima svojo družino in svoje obveznosti. Očitno tašča ve, koga lahko nase veže v bolezni in kdo teka okoli nje. Mogoče je pa še tu malo njene ljubosumnosti do tebe. Kdo ve? Vsekakor je tvoj mož tisti, ki mora postaviti meje. Ko ga ne bo več potrebovala verjemi, da ne bo nič več vreden, kot je bil, preden je začel tekati k njej. Za tvojega moža pa mislim, da se mu še fajn zdi, da ga njena ljuba mamica potrebuje, sploh, ker v preteklosti ni dobil dovolj pozornosti. Jaz bi se na tvojem mestu resno pogovorila z njim in mu povedala, kaj te moti, preden postane tisti pravi mamin sinek, sploh pa, ker se je začela vtikati v vajino življenje. Pa srečno.

user posted image user posted image user posted image  bravo decembrka!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
11.12.2007 7:21:48   
Lepotica
Bakfark BRAVO! Če nekdo nekomu pomaga, ne rabi tega ves čas naprej metat in se delat kako je dober. Tisti, ki res iskreno in iz srca pomaga, se ne hvali s tem. Draga anonimna s tvojim problemom je pa takole: verjamem, da je moteče zate to kar počne tašča. Najbolje bi bilo, če bi se z možem pogovorila in da bi on morda za začetek polahko zmanjšal stike oziroma obiske, da ne bi bil prevelik šok za mamo. Najbrž je dojela, da je edini, ki ga zares skrbi za njo in zato še toliko bolj "visi" na njem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kako pogosto menjate posteljnino?

Tedensko (16%)

Enkrat na 14 dni (46%)

Enkrat na mesec (29%)

Enkrat na dva meseca (10%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!