puncica -> Rejenje kriterij za dobro kuho? (10.12.2007 7:45:31)
|
Mi je dela tale tema mal mislit KLIK Zakaj se kako dobro nekdo kuha meri s tem kako se njegovi člani redijo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] Zame nekdo dobro kuha če kuha zdravo, ni mi pa merilo to da se nekdo npr. mož redi. In tole ko govorijo da se jim je mož zredil 8-10 kilc se mi zdi že mal zaskrljujoče. Kakšno hrano sploh daje ženska pol na mizo? Al je to sam pomfri pa ocvrt sir, pa dunajski zrezki, zrezki v nevem kakšnih kaloričnih smetanovih omakah, njoki,.... al je to večinoma zelenjava, ribe, nizkokalorična hrana. Zame je dober kuhar tist ki naredi nekaj dobrega iz nizkokaloričnih sestavin - ribe, perutnina, zelenjava, polnozrnata moka, zelo malo olja pa še to olivno, sezamovo, laneno,... nerafinirano olje,... Tole je zame resnično težko, ne pa to da vržeš nekaj na mizo kar ima 1000 kalorij in je valda oh in sploh dobro in posledično se folk redi. Naj povem da se redi tud moj dragi pa doma zelo malo kuhamo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], večinoma zame in otroke posebej, on pa tud posebej je, ker mojih zdravih zvarkov ne bo jedel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tule potem tale teorija da ženska dobro kuha ne velja, ker moj se kljub temu da moje hrane ne mara preveč al pa pravi da kompliciram redi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|