|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temenca
10.12.2007 7:33:50   
p&b
Kdaj so se vašim dojenčkom pojavila in kako dolgo so jih imeli?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: temenca
10.12.2007 7:40:17   
N _ B
Kmalu po rojstvu. Sem jih odstranila. Sedaj je star 6 m in se sem in tja še hočejo delat, ampak jih sproti odstranjujem.

Pri starejši hčeri so bila bolj trdovratna. So se ji pojavila tudi še pri treh letih.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 8:04:00   
malecka
Pri mojih treh se niso pojavila nikoli, user posted image user posted image user posted image smo vsak dan mazali z oljem in potem razčesali z krtačo.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 8:14:17   
Anonimen
Starejša jih v bistvu skoraj ni imela, saj nam je partronažna rekla, naj kako uro pred vsakim kopanjem namažemo glavico z olivnim oljem... Pri mlajši smo na to v bistvu čisto pozabili, partronažna nas na to pa tudi ni opomnila...Kakšen mesec nazaj so se ji pojavila, sem dobro namazala zopet z olivnim oljem, pustila gor kakšne dve uri, nato pa dobro glavico oprala z Mustelinim šamponom za novorojenčke ter nato dobro izčesala ins edaj je OK... Je pa res, da v bistvu sedaj lepo prakticiram, da pred kopenjem glavico malce naoljim z olivnim oljem.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 10:29:16   
mateyka
pri nas so se pojavla okoli 2 meseca in smo jih nedavno odstranili z mustelino kremo+šamponom. samo predvidevam, da se bodo občasno še kdaj pojavla.. upam, da čim manj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 10:33:29   
Naja30
Pri ene 2m. Mazala sem z madeljnovim oljem, jo skopala in počesala z glavnikom. Izginile so čisto šele pri 10m.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2007 12:28:28   
Ronči
pojavile so se okoli 1 meseca, ima jih še vedno, vendar manj. nekaj časa sem se obremenjevala z njimi, jih redno dol dajala, reva je imela vedno čisto rdečo glavo, laski so ji odpadli.... sedaj jih čistim 1X na 10-14 dni. Laski so ji začeli zopet poganjat, temenc pa ni več toliko, so bolj kot prhljaj. Stara pa bo čez par dni 5 mesecev.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2007 12:30:12   
Ronči
mustela nam ni pomagala. odstranila jih je med.sestra z ribjim mazilom in ščistila z medicinskim bencinom...od takrat se pojavljajo le kot prhljaj, ni več velikih zaplat.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2007 12:35:23   
kšpela
moji so se pojavla ko je bila stara slab mesec sam jih ni imela dolgo.mogoce kaksen teden.na obrvehpa so se ji se kdaj hotela pojaviti pa sem sam z olivnim oljem iz lekarne namazala pa je blo ok

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2007 12:45:47   
only_me
2 meseca je bil star. V 3 dneh sva jih odstanla - olje in glavnik. Od takrat jih ni več...

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?