Anonimen -> Plavanje Kranj (4.1.2005 9:34:55)
|
Mi smo bili najprej v zimskem olimpijskem bazenu (v malem) v Kranju, potem pa smo se preselili v Zdravstveni dom Kranj. Mislim, da ima v obeh voda okoli 30 stopinj. Ne vem pa točno, Teja, lahko vprašaš kar v zdravstveni dom, ti bodo govoto povedali. Našega ni zeblo, je bil pa sicer totalno nezadovoljen. S tem obročem je pa tudi pri nas bilo točno tako, kot je napisal tisti očka, tudi jaz sem to že enkrat napisala. Otrok res najbolj uživa, če ga malo hecaš v vodi brez obroča. Mi smo bili na tečaju dvakrat, pa, kar se plavanja tiče, nismo odnesli ničesar. Meni je bila fora edino v tem, da Tiborja peljem malo med otroke, malo v drugačen prostor, da se navadi šundra in ljudi. Na tako organizirano stvar, pa če že plačaš, pač hodiš, samoiniciativno bi šla mogoče dvakrat. Samo, saj pravim. Voda je bila verjetno res toplejša. Ali pa vprašaj na olimpijski bazen, koliko ima voda v malem bazenu. Jaz sem že pozabila, pa so nam povedali, koliko mora biti za take dojenčke. Če je v zdravstvenem domu in v olimpijskem bazenu 30, na šoli pa 27, potem jaz definitivno ne bi šla. Še nekaj sem se spomnila. Mogoče bi za Maja na fizioterapiji lahko dobila kakšne urice v bazenu v zdravstvenem domu. Če se ti zdi dobro, vprašaj.
|
|
|
|