totimato -> RE: Presnemavanje miniDVDjev iz kamere na računalnik!!! (13.12.2007 13:27:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy MIslim, da sem jaz nekomu to že razlagala. Na kratko. Mini DVD daš v računalnik in s programom DVD Decrypter naložiš na disk. Najboljše, da ga downoadaš z neta...ali z mule ali preko www.torrenspy.com. Pol pa moraš uporabit program DVD Shrink 3.2 in posnameš to na klasičen DVD. Oz. lahko iz več mini DVD-jev pol narediš en klasičen 4,7 GB DVD. Če si to mislila. Lahko pa gledaš posnetke tudi direktno z mini DVDjev na DVD playerju. Tole sem ti opisala bol na hitrco. V bistvu sploh ni težko,...ampak smo se tudi mi matrali s tem dokler nismo ugotovili kako to naredit. Pol je pa čisto enostavno. V glavnem, če nisi razumela,...me kar vprašaj in ti bom bolj podrobno razložila. Ti pa res priporočam, da si najprej pobereš ta dva programa z neta. Lep pozdrav Gre še lažje: vzameš kabel, ki je bil priložen kameri. Priklopiš na računalnik in prižgeš kamero. Računalnik spozna kamero. (sklepam, da imaš Win XP slo) Klikneš START, Vsi programi, Windows Movie Maker. V razdelku "Filmska opravila" imaš "Zajemi iz videonaprave". Klikneš, dalje te sam vodi. Dobiš zapis, ki je celo razdeljen na segmente, tako kot si snemala. Lahko odvečne pobrišeš, dodaš kakšne podnapise, naslove, glasbo... Shraniš na računalnik ali/in na navaden DVD. Tako bo brez izgube v kvaliteti, ki jo lahko povzročata decrypter in shrinker. Pred telovadbo poskrbi, da bo baterija v kameri polna. Obilo zabave!
|
|
|
|