Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
porod pred pdp-bolečine v križu, pristiskanje... 9.12.2007 19:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
sem v 35t, že kakih 14 dni mi pikica nenormalno pritiska navzdol, hkrati se mi pojavlja parajoča bolečina v križu, da o konstantnem otrdevanju ne govorim. Pikica je že spuščena in pripravljena na porod, jaz pa sem še vedno zaprta. Sicer vem da ni več take panike če rodim, me pa vseeno zanimajo izkušnje tistih, ki ste že rodile, ali vse to nakazuje na porod pred PDPjem? Ker teh bolečin ne bom več dolgo zdržala, zaradiu vsega sem prikovana na stanovanje, saj me že kratka hoja dobesedno ubija.
|
|
|
|
RE: porod pred pdp-bolečine v križu, pristisk... 9.12.2007 19:50:40
|
|
|
|
Magi*
|
jaz sem takole že od 31. tedna, s tem da sem imela že MV zmehčan in 1 prst odprt (zato me je poslal na bolniško in sem res strogo počivala ... do sedaj). in še danes je enako stanje (38 4/7). je pa res, da so bili simptomi hujši do 37. tedna, zdaj je pa veliko bolj mirno (edino stati še vedno ne morem kaj dosti, me takoj začne štihat in dol vlečt). očitno je veliko tudi psiha. najbolj merodajen bo pa seveda odgovor G.
|
|
RE: porod pred pdp-bolečine v križu, pristisk... 9.12.2007 21:44:08
|
|
|
|
šnucika
|
Take bolečine sem imela cele zadnje 4 tedne,mogoče tudi več.Rodila sem 6 dni pred PDP.Tisti dan zaradi teh bolečin nisem znala ločiti med pravimi popadki, razen, da so se postopoma začele močneje na točne intervale.
|
|
RE: porod pred pdp-bolečine v križu, pristisk... 10.12.2007 0:01:22
|
|
|
|
petra a
|
jaz sem imela take bolečine proti koncu, vendar sem nekako "živela" s tem, mi je pa 2 tedna pred PDP-jem začela odtekati voda in so me poslali kar v porodno, pa na umetne popadke
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?