Zamašen nosek (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

saraja -> Zamašen nosek (9.12.2007 19:15:55)

Žan je star 16 mesecev. Nos ima ful zamašen, pa mu nonstop dajem fiziološko, pa se mi zdi da nič ne pomaga. Iz nosa mu ne teče nič, tako da ne vem kaj naj storim, slišam, pa da govori skoz nos. Pomagajte z nasveti!

Hvala

jazz -> RE: Zamašen nosek (9.12.2007 19:56:31)

Operil v spreju za otroke...trikrat na dan po en špric v nosnico ene dva dni NE VEČ, ker izsuši sluznico. Pa gre nahod!

honey -> RE: Zamašen nosek (10.12.2007 8:12:26)

Zdaj obstaja še neki drug sprej, mislim da Olynth ali nekaj podobnega, ki sluznice ne izsuši, ampak jo vlaži!!! Tako da se ga lahko uporablja dalj časa, je pa primeren tudi za otroke. Deluje pa preverjeno, ga uporabljamo že nekaj časa. Poskusi!

pupika -> RE: Zamašen nosek (10.12.2007 8:33:57)

Samo ne vem, če je Olinth za otroke manjših kot 2 let. Jaz sem kupila v lekarni Olynth, pa mi je rekla, da to ni za otroke, sem ji povedala kolko je stara, sem pa tudi jaz že premišljevala, da bi mu probala našpricat, ker Olynth ne izsuši sluznice, operil pa izsuši.

Anonimen -> RE: Zamašen nosek (10.12.2007 9:17:39)

Se pravi,da ima zabasna v sinusnem predelu,da so se sinusi vneli.
najbolje je res čim več vlažit,pa takim dajo pri zdravniku antibijotične kapljice.
Poskusi še z Aquamaris šprejem,ta se razprši bolj globoko v nosnice,kot nalivanje fiziološke.

mml -> RE: Zamašen nosek (10.12.2007 9:43:11)

Na škatli od Olyntha piše, da je za otroke od 2. do 6. leta starosti

saraja -> RE: Zamašen nosek (10.12.2007 10:24:56)

Hvala vsem za nasvete! Bom pa vseeno poskusila z Olynthom!

Stran: [1]