ali je možno??? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

*nina* -> ali je možno??? (9.12.2007 18:20:47)

drage punce,ali je možno da sem čutila ovulacijo menstruacije pa ni in da nisem niti noseča???sej ovulacija je takrat ko čutiš sredi ciklusa špikanje v jajčnikih,sluz.....se dogaja to točno tiste dneve ko to vse čutiš,a ne????

Anonimen -> RE: ali je možno??? (9.12.2007 19:11:51)

Pušenjak pravi na podobno vprašanje na MON;"... žal ne vem, ker je možnih preveč razlogov, kot so nepopolna ovulacija in zaostala hormonsko aktivna cista, prestavljena ovulacija z zakasnelo M itd. itd."

pupica25 -> RE: ali je možno??? (9.12.2007 22:30:14)

Možno je in ni. Finta je v tem, da ko si tako močno želiš zanosit, da se ti prav vse zdi možno in vidiš in čutiš stvari čisto drugače kot v resnici. To ti govorim iz lastnih izkušenj. Ti pa zato priporočam, da si začneš redno merit telesno temperaturo vsako jutro in tako ugotoviš kdaj imaš v resnici ovulacijo in če do nje sploh prihaja. Po želji si kupi tudi ovulacijske teste.

Pri meni je vžgalo to s temperaturo. Sva se z mojim matrala celih 9 mesecev- malo je bla psiha, možno pa je tudi, da sva zgrešila moje plodne dni. Ko sem pričela z merjenjem temperature - ratalo takoj v drugo.

Veliko sreče ti želim.

Stran: [1]